Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Microsoft Office 365 tot 40% sneller dankzij nieuwe software van Cisco

Diegem, 13 november 2018

 

Cisco heeft zijn software voor langeafstandsnetwerken software-defined wide area network (SD-WAN) vernieuwd. Door heel wat securitytoepassingen te koppelen met het softwarenetwerk krijgen klanten een veel veiligere cloud edge, het kruispunt tussen het eigen bedrijfsnetwerk en de cloud. Cisco’s nieuwe langeafstandsnetwerk is niet alleen veiliger, het versnelt ook de prestaties van met name Microsoft Office 365. Cisco SD-WAN berekent voortaan de snelste route naar de Microsoft Office 365-cloud en zorgt tot 40 procent snellere prestaties voor gebruikers.

Organisaties maken vandaag gebruik van verschillende clouds en medewerkers maken almaar meer verbinding met het bedrijfsnetwerk vanuit alternatieve werkplekken zoals luchtenhavenlounges of gedeelde kantoren. Dat resulteert in een nieuwe cloud edge. Tot voor kort moesten IT-teams hier kiezen tussen de prestaties van hun cloudtoepassing of sterke beveiliging. Met de vernieuwde SD-WAN software van Cisco koppelen klanten snelle applicaties en dus een hoge productiviteit, met de beste beveiliging van filiaal tot cloud.

“De nieuwe cloud edge vereist een nieuwe aanpak voor het netwerk en de beveiliging. Een softwarenetwerk geeft vooreerst de mogelijkheid om beheertaken te automatiseren. Maar klanten moesten nog steeds tot weken tijd investeren om de security van hun langafstandsnetwerk te regelen. Met onze vernieuwde SD-WAN toepassing gebeurt dat in hooguit een aantal uren”, zegt Frank De Reymaeker, Head of Enterprise Networking bij Cisco Belux. "Cisco's SD-WAN haalt het beste uit zowel onze netwerk- als securitytechnologie. Klanten kunnen in alle eenvoud werken in de cloud - sneller en met minder risico.”

Heel wat securitytoepassingen volledig geïntegreerd met SD-WAN

Cisco integreert technologie voor firewalls en intrusiepreventie met zijn langeafstandsnetwerk, maar  ook URL-filtering en integratie met de threat intelligence van Talos is voorzien. Dankzij de integratie van Cisco Umbrella is de toegang tot kwaadaardige bestemmingen geblokkeerd nog voor er verbinding is gelegd.

Nieuwe SD-WAN Infrastructuur

Naast de SD-WAN software van Viptela en Meraki, twee merken van Cisco met specifieke kenmerken voor respectievelijk sterke customisatie en eenvoud, biedt Cisco nog meer opties voor klanten. Het commercialiseert nu ook twee nieuwe Integrated Services Routers (ISR), ontworpen voor kleine en grote filialen. Meer informatie in het volledige, Engelstalige bericht [LINK]. Een foto van Frank De Reymaeker vindt u hier.

Bijkomende informatie (Engels)

Over Cisco – NASDAQ: CSCO

Technologiebedrijf Cisco zorgt er al sinds 1984 voor dat het internet werkt. Dankzij Cisco en zijn partners kunnen organisaties en particulieren veilig verbinding maken, communiceren en samenwerken, en de digitale opportuniteiten van morgen benutten. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com en www.cisco.be. Nieuws, achtergrondinformatie en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com. Lokaal nieuws over Cisco vindt u hier.

Contact:

Cisco
Leslie Delatte, marketing manager
T : +32 2 704 52 39

Contact voor journalisten:

Check Twice
Rafaël Tirmarche
T : +32 9 210 53 59
M : +32 476 68 94 92
E : rafael@checktwice.eu