Имате сметка?

 •   Персонализирана содржина
 •   Вашите производи и поддршка

Потребна ви е сметка?

Направете сметка

Cisco Catalyst 9000 Family портфолио

Cisco Catalyst 9000 Family

Дојде нова ера во вмрежувањето базирано на намена. Catalyst Family сега се проширува на безжична технологија и ние воведуваме нови преклопници за средниот слој од пазарот и едноставна примена во филијалите.

Основа на вмрежување базирано на намена

Ние го дизајниравме пристапното портфолио на Catalyst 9000 за поддршка на вмрежување  базирноа на намена. Се работи за изградба на мрежа која ги препознава вашите намени. Тоа е мрежа која учи, се прилагодува и ја заштитува вашата инвестиција која со тек на време станува поефикасна и посигурна.

Интегрирана безбедност

Обезбедете мрежа која учи и се прилагодува на нови закани, заштитувајќи се преку сегментација и шифрирање.

Поедноставени операции

Обезбедете автоматизирана жична и безжична технологија и конфигурација за полесно управување со интернетот на нешатата и мобилните уреди

Cloud ready

Поедноставете, обезбедете и имплементирајте со вашето облак-опкружување. Прилагодете обезбедување, автоматизација и надгледување со вашиот комплет од DevOps алатки.

Поблизок поглед на Catalyst 9000 family

Catalyst е и жичен и безжичен. Cisco Catalyst 9000 преклопниците и безжичните контролори се дизајнирани за сосема нова ера на вмрежување. Сега вашата мрежа може да научи, да се адаптира и да се развива.

Catalyst family вклучува критичен дел од интегрирана безбедносна архитектура - онаа која работи пред, за време и по појава на закана,  ја намалува површината на нападите, открива малициозен софтвер и закани и брзо ги отстранува.

Интуитивната мрежа ја препознава намената, ги ублажува заканите преку сегментација и шифрирање и учи со текот на времето. Создава можности, ја подобрува безбедноста, ја подобрува деловната агилност, и ја зголемува оперативната ефикасност.

Обезбедете неспоредлива скала со Catalyst 9000 family. Преклопниците Catalyst нудат флексибилност, со брзина од 1 гигабит Етернет до мултигигабит 1, 2.5, 5, 10 Gbps, 25 GE, 40 GE, и 100 GE. Catalyst контролорите скалираат безжични мрежи со поголема густина кои опслужуваат повеќе клиенти, вклучувајќи и IoT.

Најдете го најдобриот Catalyst 9000 преклопник

Catalyst 9200 серии на преклопници

 • Изоборно редење, Слој 2 и 3, до 160 Gbps
 • Full perpetual PoE+
 • 24 и 48 x 1 G портови, 1/10 G uplinks
 • Подобрена ограничена доживотна гаранција (Е-LLW)

Catalyst 9300 серии преклопници

 • Редење во слоеви, Слој 2 и 3, 480 Gbps
 • Мултигигабит, PoE, PoE+, UPOE, Cisco StackPower
 • До 48 x 1/5/10 G портови, Мултигигабит, 1/10/25/40 G uplinks
 • Подобрена ограничена доживотна гаранција (Е-LLW)

Catalyst 9400 серии преклопници

 • StackWise виртуелно редење во слоеви, Модуларно, Слој 2 и 3, до 9 Tbps
 • Мултигигабит, SFP/SFP+/SFP28
 • PoE, PoE+, UPOE
 • Подобрена ограничена доживотна гаранција (Е-LLW)

Catalyst 9500 серии преклопници

 • StackWise виртуелно редење во слоеви, Слој 2 и 3, 6.4 Tbps
 • SFP+, SFP28, QSFP, QSFP28
 • До 32 x 100/40 G и 48 x 25G/10 G портови
 • Подобрена ограничена доживотна гаранција (Е-LLW)

Најдете го најдобриот Catalyst 9800 безжичен контролор

Catalyst 9800-40 безжичен контролер

 • Скалира до 2,000 APs и 32,000 клиенти со 40-Gbps перформанси
 • Поддржува ETA, SD-пристап, и напредна телеметрија на барање
 • Топло и ладно пачирање

Catalyst 9800-80 безжичен контролор

 • Скалира до 6,000 APs и 64,000 клиенти со 80-Gbps перформанси
 • Поддржува ETA, SD-пристап, и напредна телеметрија на барање
 • Топло и ладно пачирање

Catalyst 9800-CL безжичен контролор за приватен облак

 • Cloud-ready со поддршка за ESXi, KVM, и ENCS
 • Опции за скалирање за мрежи до 6,000 APs и 64,000 клиенти
 • Топло и ладно пачирање и напредна телеметрија на барање

Catalyst 9800-CL безжичен контролор за приватен облак

 • Cloud-ready Контролор со поддршка за AWS
 • Опции за скалирање на мрежи до1,000 APs и 10,000 клиенти
 • Топло и ладно пачирање за напредна телеметрија на барање

Поедноставете ја имплементацијата, управувањето и осигурувањето

Резервирајте сопствена лична демонстрација и откријте како да добиете повеќе од вашиот Catalyst 9000 со Cisco ДНА-центар и Cisco DNA Assurance.

Зошто надградба до Catalyst 9000 преклопници и безжични контролори

Безбедност насекаде

Интегрираната безбедност ја намалува површината за напад и ви помага да ги запрете нападите пред да започнат.

Едноставност

Централизирајте ја конфигурацијата и управувањето со вашите преклопници и безжични контролори за неколку минути, преку еден pane of glass со Cisco ДНА Центар.

Отпорност

Добијте непрекинати услуги, дури и за време на надградбите, со постојаните, секогаш достапни карактеристики на Catalyst 9000.

Засилете ја иновацијата со Cisco ДНА софтверот

Зајакнете ја вашата инфраструктура со автоматизација базирана на правила, сигурно поврзување, интелигентна аналитика и осигурување. Сегментирајте ја вашата мрежа заради безбедност, усогласеност и поедноставени процеси. Централизирајте го управувањето со политики. Испорачајте исклучителни безжични перформанси за средини со висока густина. Добијте упатства за визуелизација од крај-до-крај и упатства за санација.

Три групи на претплата- Cisco DNA Essentials, Cisco DNA Advantage и Cisco Premier Premier - одговараат на вашите потреби за преклопници и безжична технологија. Секоја група вклучува флексибилни термини и софтверска поддршка.

Постигнете повеќе со услугите на Cisco

Станетеуспешни побрзо. Добијте стручни упатства, помош за имплементација, стратегии за усвојување, централизирана поддршка и обуки за персоналот, за да можете да почнете да ги гледате придобивките од мрежата базирана на намена изградена на пристапното портфолио на Catalyst.

Вести и настани

Catalyst 9000 преклопници и SD-пристап

Погледнете како изгледаат моќната автоматизација и програмабилност и како функционираат овие преклопници.

CRN's 2018 Севкупен мрежен производ на годината

Catalyst 9000 преклопници беа наградени за обезбедување на неспоредлива безбедност, програмабилност и перформанси.

Пријавете се за да ги добивате најновите новости за вмрежување, совети, промоции и понуди преку е-пошта. Ако се премислите, во секое време можете да ја откажете претплатата.

Извори

За партнерите

Дали сте партнер на Cisco? Најавете се за да разгледате дополнителни извори.

Дали барате решение од партнер на Cisco? Поврзете се со екосистемот од наши партнери.