Имате сметка?

  •   Персонализирана содржина
  •   Вашите производи и поддршка

Потребна ви е сметка?

Направете сметка

Искусете го новото решение Cisco Webex Meetings

Повеќе од обичен состанок. Со новиот Webex тимската работа функционира.

Тимска соработка

Состаноци, испраќање пораки, споделuвање на содржини: Cisco Webex Тeams.

Уреди кои освојуваат награди

Работете со лесностија со помош на Webex за да може тимовите да се состануваат, креираат и споделуваат

Повикување

Вашиот телефонски систем испорачан од облакот.

Безбедност

Со целосно шифрирање и заштита на податоците вашата работа ќе биде безбедна

Tribes Inspiring Workplaces, Холандија

Откријте колку е лесно да се стане дигитален номад и да се работи од далечина, а сето тоа од искуството на Tribes, со 24 достапни локации во Европа

10x Banking, Велика Британија

На 10x Banking им беше потребно едноставно, безбедно решение за да го сочуваат својот интегритет во банкарскиот сектор.

Oberalp Group, Италија

Алпинистичка и спортска опрема дизјанирана и произведена во Италија, дистрибуирана низ цел свет, со помош на ефективен метод на комуникација, Webex, за да се обезбеди поголема вредност и одржување на животната средина.

Webexceptional. Видете што ќе каже вашиот партнер за тоа.

Cisco е прогласен за водач во Gartner Magic Quadrant for Meeting Solutions за 2018 година, со најголема способност за извршување, особено во однос на комплетноста на визијата. Ова се нивни, а не наши зборови.

Бидете први што ќе ги добиете најновите вести за соработка директно по е-пошта

Паметни уреди за попаметна соработка

Room systems

Едноставни интелигентни уреди направени за секој простор

Десктоп видео

Бизниз-класа HD видео на вашето биро

Webex Board

Сеопфатен уред за тимска соработка

IP телефонија

VoIP и видеофони за задоволување на различни потреби

Простор за собирање

 

Поголема агилност за да ги поврзете вашите работни процеси и работни простори.

Изберете ги вистинските крајни точки за вашиот бизнис

 

Крајните точки на Cisco се движат од IP телефони до веб, мобилни и десктоп клиенти

Мали, но моќни

 

 

Погледнете што имаат да понудат нашите решенија за соработка меѓу мали претпријатија

Дадете им на своите тимови најдобри алатки за најдобро да ја завршат својата работа

подготвени сте за следниот чекор?