Vijf use cases voor Cisco SD-WAN

Steeds meer ondernemingen stappen over op de cloud. Daarom moeten toepassingen en data overal snel en veilig toegankelijk zijn. Alleen Cisco SD-WAN levert toepassingen aan gebruikers en apparaten via de cloud zonder in te leveren op security, zichtbaarheid en prestaties.

Veilig, automated software-defined WAN (SD-WAN)

Ondernemingen willen een flexibele, controllergebaseerde oplossing die voldoet aan de prestatie- en security vereisten van de moderne werkplek. Cisco SD-WAN biedt uitgebreide security op kantoor en in de cloud, waardoor organisaties op elk gewenst moment en op een veilige en flexibele manier kunnen overstappen naar een SASE-architectuur (Secure Access Service Edge).

 • Verbeter de flexibiliteit van uw bedrijf met security op kantoor en een cloudgebaseerd SASE-model dat perfect bij uw organisatie past.
 • End-to-end zichtbaarheid, security handhaving en beheer van segmentatiebeleid voor het hele netwerk met één enkele WAN-fabric.
 • Volledige integratie met het cloudgebaseerde Cisco Umbrella-platform voor een echte zero-touch ervaring.

58%

58% snellere implementatie van beleids- en configuratiewijzigingen

65%

65% lagere verbindingskosten

Optimalisatie van application performance

Ontwerp een wereldwijd netwerk waarin kritieke ondernemingstoepassingen altijd voldoen aan de strengste serviceovereenkomsten (SLA’s) en optimale prestaties leveren, ook bij netwerkproblemen.

 • Bekijk in één dashboard gedetailleerde visuele analyses en historische rapporten voor troubleshooting en hoofdoorzaakanalyses.
 • Voorkom netwerkproblemen in real time met automated dynamische padselectie, waarbij kritieke toepassingen automatisch hiertegen worden beschermd.
 • Routeer verkeer efficiënter met URL-categorisatie om afzonderlijk beleid voor specifieke soorten Microsoft 365-verkeer op te stellen.
 • Toegang tot meerdere clouds via één WAN-fabric om gebruikers overal veilig te verbinden met cloudtoepassingen.

48%

Gemiddeld 48% minder toepassingslatentie bij grote implementaties

100%

100% uptime van toepassingen voor een grote voedseldistributeur tijdens stroomuitval

Directe internettoegang (DIA)

DIA optimaliseert de workloads van vestigingen en verbetert de security en application performance. Het resultaat is efficiënte, kosteneffectieve en veilige toegang tot het netwerk.

 • Stap snel over op een SASE-architectuur met het cloudgebaseerde Cisco Umbrella-platform. Dit biedt bescherming tegen cyberdreigingen en blinde vlekken in uw security.
 • Vereenvoudig security management met geïntegreerde workflows, unified security beleid en rapporten over dreigingen voor al uw vestigingen en thuiswerkers.
 • Bied de mogelijkheid voor segmentatie en prioritering van netwerkverkeer zoals kritieke cloudtoepassingen, unified communications, gasttoegang en meer.

94%

94% vermindering van ongeplande uitvaltijd

33%

33% efficiënter WAN-management

Security voor vestigingen

Cisco SD-WAN biedt WAN-toegang en zorgt dat ondernemingen voldoen aan de compliance-vereisten op locatie en beschermt voortdurend tegen alle cyberdreigingen in vestigingen en multi-cloud SaaS-omgevingen (Software-as-a-Service).

 • Voorkom de nieuwste security dreigingen met een toepassingsbewuste enterprise-firewall, het Snort-inbraakpreventiesysteem, krachtige encryptie, URL-filtering, Cisco Advanced Malware Protection (AMP) en meer.
 • Zorg voor een consistente kwaliteitservaring (QoE) en voorspelbare prestaties voor kritieke toepassingen.
 • Voldoe aan de vereisten van data-compliance in alle grote bedrijfstakken, inclusief sterk gereguleerde branches zoals financiële dienstverlening, gezondheidszorg, nutsbedrijven en overheidsinstanties.
 • Voeg optionele automated integratie toe met Cisco Umbrella, voor een cloudgebaseerde SASE-architectuur.

38%

38% lagere WAN-kosten in 5 jaar tijd

59%

59% snellere onboarding van nieuwe services

Multi-cloud toegang

Verbind vestigingen en medewerkers op afstand naadloos dankzij multi-cloud toepassingen met unified zichtbaarheid en beheer.

 • Zorg voor snelle multi-cloud toegang met Cloud OnRamp-tools voor SaaS-toepassingen en voor IaaS-toepassingen (Infrastructure-as-a-Service) in de openbare cloud.
 • Optimaliseer Microsoft 365, Salesforce en andere kritieke SaaS-toepassingen in real time op basis van zichtbaarheid en controle.
 • Automatiseer provisioning, workflowbeheer en beleidshandhaving voor infrastructuurmigraties naar alle grote openbare clouds, zoals Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud.
 • Consolideer cloud- en internettoegang in een colocatiecentrum voor een consistente en gecentraliseerde handhaving van security beleid, onafhankelijk van de cloudprovider.

40%

40% verbetering in Microsoft 365-prestaties

Migratie naar openbare cloud in 1 week (prognose was 12 maanden) voor een groot technologiebedrijf

Alleen Cisco biedt geïntegreerde, end-to-end security voor uw WAN, vestigingen en multicloud.

Bronnen

Business Value of Cisco SD-WAN Solutions: Studying the Results of Deployed Organizations, IDC, april 2019.

Enterprise Grade SD-WAN, Cisco, 2019.

© 2021 Cisco en/of zijn dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Cisco, het Cisco-logo en Cisco Umbrella zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Cisco en/of zijn dochterondernemingen in de VS en andere landen. Ga voor een lijst met Cisco-handelsmerken naar de website van Cisco. Genoemde handelsmerken van derden zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren. Het gebruik van het woord partner impliceert geen partnerrelatie tussen Cisco en enig ander bedrijf. (2110R)