Rendelkezik fiókkal?

 •   Személyre szabott tartalom
 •   Az Ön termékei és támogatásuk

Szüksége van fiókra?

Fiók létrehozása

A Cisco új innovációkat jelentett be a szándék alapú hálózatokhoz

 • A matematikai modellezés és az összefüggés alapú elemzés segítségével jelentősen csökken a hibaelhárítással töltött idő
 • A szoftveres innováció révén a hálózati portfólió egyre inkább előfizetéses alapra helyezhető
 • A Cisco piacvezető szándék alapú hálózati megoldásai kiterjednek az adatközpontokra, valamint a hálózatok egészére, a központtól egészen a hálózati peremig

Az elmúlt években a hálózati iparágat a hálózatba kapcsolt eszközök számának ugrásszerű növekedése, a különböző típusú felhők alkalmazása, és a kiberfenyegetések terjedése jellemezte. Ezek a trendek folyamatosan komoly kihívást jelentenek a hálózatok építése és kezelése során. A Cisco megközelítése szerint olyan hálózatra van szükség, amely képes előre jelezni a működési problémákat, megállítani a kibertámadásokat, miközben folyamatosan tanul és fejlődik.

A Cisco szándék alapú hálózati portfóliója alapjaiban tér el a hagyományos, kézi vezérlést igénylő, ezért időigényes módszerektől. Az intuitív hálózatok képesek az üzleti célokat értelmezni, hálózati szabályokká alakítani, majd a teljes infrastruktúrán alkalmazni. Az új elemzési és értékelési képességek segítségével folyamatosan nyomon követhető, hogy a hálózat a szándékoknak megfelelően működik-e.

A Cisco három új innovációt jelentett be a digitális üzleti folyamatokat támogató szándék alapú hálózatokhoz:

 • Az adatközpontokban a Cisco Network Assurance Engine folyamatos, a teljes hálózatra kiterjedő felülvizsgálatot végez.
 • A vállalati központban és a fiókirodai hálózatokban a Cisco DNA Center Assurance magasabb szintű átláthatóságot biztosít, ezáltal drasztikusan csökkenti a hibaelhárításra fordított időt és pénzt a vezetékes és a vezeték nélküli környezetekben. Iparági statisztikák szerint az IT részlegek jelenleg idejük 43%-át töltik hibaelhárítással.
 • A sok telephelyet üzemeltető felhasználókat az új Cisco Meraki Wireless Health támogatja, amely az elemzések és a betekintés révén nagymértékben csökkenti a vezeték nélküli hálózatok problémáinak kezelésére fordított időt.

 

Részletes információk a most bejelentett megoldásokról

 

A Cisco Network Assurance Engine folyamatos elemző és értékelő funkciót biztosít az adatközponti hálózatokban, így a szakemberek pontosan láthatják, hogy mikor és miért nem működik megfelelően a hálózat, majd javaslatokat is tesz az azonosított problémák megoldására. A hálózatokról kapott átfogó kép segítségével az IT szakemberek képesek:

 

 • előre látni a változások hatásait - gyorsabban tudnak változásokat végrehajtani a hálózaton, illetve megtalálni a konfigurációs hibákat, mielőtt még azok problémákat okozhatnának,
 • folyamatosan felügyelni a hálózat működését - a teljes hálózat folyamatos elemzésével proaktívan kiküszöbölhetik a hálózati leállásokat és a sebezhetőségeket,
 • betartani a hálózatbiztonsági szabályokat - a kockázatok csökkenthetők a biztonsági szabályok következetes és folyamatos alkalmazásával a hálózat minden részén.

 

A Cisco DNA Center Assurance 360 fokos képet ad a hálózati összefüggésekről, valós időben megmutatva, hogy mi történik a felhasználók és az alkalmazások között. A Cisco DNA Center Assurance három fontos területen segíti a szakemberek munkáját:

 • Izolálás - percek alatt megtalálhatók a problémák okai – napok vagy hetek helyett.
 • Reprodukálás – visszakereshető a probléma felbukkanásának pillanata. A szakemberek így teljes képet kaphatnak a hálózat, a felhasználók, az eszközök és az alkalmazások akkori helyzetéről.
 • Megoldás - a helyreállítási útmutatások segítségével a problémák proaktívan megoldhatók.

 

A Cisco Meraki Wireless Health átláthatóságot és kiterjedt elemzést biztosít, amelyek révén gyorsan azonosíthatók a vezeték nélküli hálózatok anomáliái, hamarabb megtalálhatóak a gyengébben teljesítő hozzáférési pontok és kliensek, valamint a megoldás pontos képet ad arról is, hogyan javítható a vezeték nélküli felhasználói élmény.

A hálózati elemzésekre és az összefüggés alapú adatokra épülő Cisco Services új szolgáltatásokat kínál az új elemzési és értékelési megoldások zökkenőmentes bevezetéséhez, a tanácsadástól kezdve a telepítésen át, egészen az optimalizálásig és a menedzselt szolgáltatásokig.

 

Elérhetőség:

 • A Cisco Network Assurance Engine már elérhető, elsőként a Cisco ACI felhasználók számára, 30 napos ingyenes, kötelezettség-mentes tesztverzióval. A felhasználók szoftverelőfizetés keretében tudják beszerezni a szolgáltatást.
 • A Cisco DNA Center Assurance szintén elérhető, a Cisco ONE előfizetés keretében beszerezhető.
 • A Cisco Meraki Wireless Health várhatóan 2018 elején lesz elérhető, a Meraki Wireless Access Points előfizetésen belül.

 

További háttéranyagok:


A Cisco Systemsről

A Cisco (NASDAQ: CSCO) a világ egyik vezető technológiai vállalata, amely 1984 óta biztosítja az internet működését. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információk a newsroom.cisco.com oldalon olvashatók, valamint @Cisco néven a Twitteren is megtalál minket.

További információ:

Sinkó Judit
Cisco Magyarország, PR manager
Twitter: @sinkoj Tel.: 225 4650 – mobil: +3630/949 3405
VideoMeeting room
E-mail: jsinko@cisco.com