Guest

A Cisco Európában is elindítja startup vállalkozásokat támogató programját

LinkedInGoogle+
Megosztás:

A Cisco bejelentette, hogy Európában is elindítja startup vállalkozásokat támogató Entrepreneurs in Residence (EIR) programját. A kezdeményezés azokat a kezdő vállalkozásokat támogatja, amelyek előremutató ötleteken dolgoznak a „Minden a hálón” (Internet of Everything – IoE), az okos városok, a biztonság, vagy a big data területén.

A Cisco a Pioneers szervezettel együtt választja majd ki azt az EIR programban résztvevő 5-10 startup céget, amelyek pénzügyi- és eszköztámogatásban részesülnek, valamint hat hónapig együtt dolgozhatnak a Cisco mérnökeivel és termékfejlesztési szakértőivel a vállalat bécsi irodájában. A támogatásban részesülő startup vállalkozások első csoportját az osztrák fővárosban ősszel megrendezésre kerülő Pioneers Festival keretében mutatják be. A kiválasztás során főként az üzleti terv megvalósíthatóságát, a jelentkezők erősségeit, illetve Cisco IoE stratégiájával való összehangoltságot vizsgálják majd a bírák.

A startup vállalkozások a Pioneers oldalán található formula kitöltésével szeptember 1-ig jelentkezhetnek a programba.

További részleteket a Cisco angol nyelvű sajtóközleményében találhat:

http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=1462938


A Cisco Systemsről

A Cisco (NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információk a weben a http://www.cisco.com illetve a http://newsroom.cisco.com oldalon olvashatók.

További információ:

Sinkó Judit
Cisco Magyarország, PR manager
Tel.: 225 4650
Mobil: +3630/949 3405
E-mail: jsinko@cisco.com

Kérdése van? Válaszolunk!