Guest

Cisco eszközökkel tévéznek a világ háztartásainak közel negyedében

Cisco eszközökkel tévéznek a világ háztartásainak közel negyedében

LinkedInGoogle+
Megosztás:

A kábeles, műholdas és IPTV technológiák területén 20 évnyi tapasztalattal rendelkező Cisco új megoldásokat mutatott be Videoscape™ Unity televíziós szolgáltatói platformjához.

Több mint 300 millió háztartásban televízióznak Cisco eszközökön keresztül, így az új megoldások a világ háztartásainak közel egynegyedében nyújthatnak majd jobb vizuális élményt. Bár a TV-adások a világ 1,4 milliárd háztartásának 80 százalékát érik el1, ezeknek csak kevesebb mint felében van lehetőség a digitális technológia és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások használatára. A Cisco felmérése szerint a videótartalom szállítására alkalmas IP hálózatok 2017-re várhatóan minden korábbinál több, havi 88 exabájtnyi adatot fognak továbbítani2. Ez másodpercenként 914 100 percnyi streamelt vagy letöltött videónak felel meg. A televíziós iparág szereplői most a Cisco új megoldásaival használhatják ki a hálózatba kapcsolt eszközök videós lehetőségeit és juttathatják el a fogyasztók által keresett videótartalmakat a háztartásokba.

 • Videoscape Open UX Snowflake™ felhasználói interfész:Használatával a szolgáltatók felhőalapú, HTML5 szabványon alapuló prémium szintű felhasználói élményt nyújthatnak.
  • A szolgáltatók a Videoscape Open UX Snowflake platformon keresztül minden eddiginél egyszerűbben, szabványos webes eszközökkel alakíthatnak ki egységes, a vállalat arculatát tükröző felhasználói felületet, bármilyen eszközre, illetve képernyőre.
  • Az összes eszközt egyetlen UX kiszolgáló látja el, az adott megoldásnak és a folyamatosan változó szabványoknak megfelelő telepítéssel és az optimalizációval.
  • További részletek.
 • Videoscape szoftvermegoldások az RDK (Reference Design Kit) platformon: A Cisco átfogó megoldásai az RDK iparágvezető moduláris lehetőségeinek kiaknázásához.
  • A Cisco az RDK-megoldások telepítésekor a szolgáltatók igényeinek megfelelően alakítja a hardvereket, szoftvereket és az integrációt.
  • A Cisco IBC konferencián tartott bemutatójában számos RDK-implementáció szerepelt, többek között a 4K Ultra HD tartalmak kezelése is.  További részletek.
 • Videoscape Express: A fizetős televíziózás alapja egy gyorsan növekvő és digitalizálódó piacon. AVideoscape Express egy előre integrált megoldás, amely egyesíti a Cisco hardveres, szoftveres és tartalomvédelmi, biztonsági szolgáltatásait
  • A világ lakosságának kevesebb mint fele állt át a digitális televíziózásra. A Videoscape Express költségkímélő, ugyanakkor innovatív megoldást jelent mind az egyirányú környezetekben gondolkodó, mind a kétirányú környezetre átállni készülő CATV szolgáltatók számára.
  • A Videoscape Express a Videoscape Unity komponensein alapul, így a szolgáltatók akadálytalanul bővíthetik kínálatukat a Videoscape Unity portfólió további elemeivel.

1. Digital TV Research, number of global TV households in 2012.
2. Cisco Visual Networking Index, 2012–2017.


A Cisco Systemsről

A Cisco (NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információk a weben a http://www.cisco.com illetve a http://newsroom.cisco.com oldalon olvashatók.

További információ:

Sinkó Judit
Cisco Magyarország, PR manager
Tel.: 225 4650
Mobil: +3630/949 3405
E-mail: jsinko@cisco.com

Kérdése van? Válaszolunk!