Guest

Cisco helpt bedrijven een betere werkplek te creëren

Diegem, 20 maart 2012 - Cisco heeft zijn aanbod uitgebreid om het professioneel gebruik van privéapparaten, beter bekend als 'Bring Your Own Device' of BYOD, te ondersteunen en aan te moedigen. Daarbij gaat Cisco verder dan het louter koppelen van gebruikersapparaten aan het bedrijfsnetwerk of het bieden van basisconnectiviteit voor BYOD. Werknemers willen vandaag namelijk niet alleen werken op het toestel van hun voorkeur maar ook op de plaats, tijd en manier die zij verkiezen. Daarom introduceert Cisco een veelomvattende benadering van BYOD die zorgt voor eenheid in het ICT-beleid, een betere gebruikservaring en een vereenvoudigd beheer op elke werkplek.

Dankzij die holistische benadering, gebaseerd op Cisco's Borderless Network architectuur, kunnen organisaties een uniform beleid voeren voor het bekabelde en draadloze lokale netwerk (LAN), het 3G-netwerk en het VPN. Daartoe verbeterde Cisco zijn Identity Services Engine (ISE). Zo kunnen gebruikerstoestellen voortaan gemakkelijker zichzelf instellen en vereenvoudigt ook de beleidsintegratie met beheeroplossingen voor mobiele apparaten (Mobile Device Management, MDM), die geleverd worden door onder meer AirWatch, Good, MobileIron en Zenprise.

Updates van de draadloze LAN-infrastructuur via Cisco Unified Wireless Network Software 7.2 garanderen een veilige gebruikerservaring op het gehele bekabelde en draadloze netwerk. Ze zorgen ervoor dat het netwerk tot tweemaal zoveel video naar meerdere gebruikers kan doorsturen, dat één controller de ondersteuning van 30.000 apparaten aankan en dat die gebruikersapparaten ook werken met IPv6. De updates verbeteren voorts de mogelijkheden voor kwaliteitsvideo in Cisco WebEx en Cisco Jabber.

Ten slotte vereenvoudigt Cisco de werking en het beheer van het netwerk via de introductie van Cisco Prime Assurance Manager en Prime Infrastructure. Die helpen IT-verantwoordelijken om de prestaties van applicaties te begrijpen vanuit het perspectief van de gebruiker, sneller de oorzaak van storingen te verhelpen en de operationele kosten te verlagen.

Meer details vindt u in het originele Engelstalige persbericht dat u hier kunt raadplegen.


Over Cisco - NASDAQ:CSCO - "Together We Are the Human Network"

Cisco, wereldwijd marktleider in netwerktechnologie die de contacten, communicatie en samenwerking tussen mensen verandert, onderscheidt zich al meer dan 25 jaar door zijn technologische innovatie, zijn commerciële leiderspositie en zijn sociaal engagement. Individuen, ondernemingen en overheden maken gebruik van Cisco's hardware, software en diensten om intelligente netwerken te bouwen op basis van het Internet Protocol (IP). Dankzij de netwerktechnologie van Cisco kunnen overheden en ondernemingen hun productie- en concurrentiekracht versterken en de tevredenheid van burgers en klanten verhogen.

Cisco werd opgericht in 1984, heeft wereldwijd meer dan 71.000 werknemers in dienst en sloot het voorbije boekjaar af met een totale omzet van 43,2 miljard dollar. In België en Luxemburg telt Cisco meer dan 700 werknemers.

Meer info op http://www.cisco.be en http://cisco.com

Cisco Belgium

Pascale Jacobs, marcom manager
De Kleetlaan 6A, B-1831 Diegem
T: +32 (0)2 778 4662
F: +32 (0)2 778 4300
E: pjacobs@cisco.com

Contact voor journalisten:

Check Twice
James De Paepe
Marie Popelinkaai 3 bus 1, B-9050 Gent
T: +32 (0)9 210 53 66
M: +32 (0)477 54 43 88
E: james@checktwice.be

Let Us Help

Clickable image of a chat invitation Decline the chat invitation Accept the chat invitation
  • Find a Cisco partner