Teleprezența în cadrul organizației dvs. și dincolo de granițele acesteia

Valoarea comercială a teleprezenței

Organizații din întreaga lume beneficiază de impactul transformator al accelerării proceselor decizionale, al consolidării relațiilor de muncă, al controlului sporit asupra costurilor și al îmbunătățirii productivității prin implementarea de soluții Cisco TelePresence.

Nu doar pentru sala de ședințe

Nu doar pentru sala de ședințe

Teleprezența nu mai este doar pentru sala de ședințe. Ceea ce până acum era considerată o tehnologie inaccesibilă pentru mulți, acum este mai accesibilă ca oricând. Aplicațiile inovatoare și modalitățile actuale de utilizare a tehnologiilor sunt nenumărate.

Transformați-vă afacerea

Transformați-vă afacerea

Se știe că teleprezența și comunicațiile video contribuie la extinderea cunoașterii, la unificarea organizării și la îmbunătățirea echilibrului dintre munca și viața de zi cu zi a angajaților. Implementând soluții Cisco TelePresence, puteți să:

  • reduceți costurile pentru călătorii de afaceri - HSBC a economisit într-o singură lună 604.000 USD
  • accelerați procesele decizionale - Statoil a soluționat probleme importante în doar câteva săptămâni, nu în câteva luni
  • transformați afacerea - Volkswagen a redus durata reparațiilor la jumătate
  • contribuiți la reducerea emisiilor de carbon - Telekom Austria a economisit 2.000 de zile de călătorii de afaceri.
Rentabilitatea capitalului investit în soluții de teleprezență

Rentabilitatea capitalului investit în soluții de teleprezență

Comunicațiile video și teleprezența nu înseamnă doar bani economisiți, ci și bani câștigați și avantaje concurențiale. Teleprezența este o tehnologie cu autoamortizare. Un sistem executiv computerizat costă mai puțin decât două călătorii internaționale pe care le înlocuiește. Și aceasta fără a mai pune în calcul costurile indirecte asociate ajungerii la destinație.

Calculați rentabilitatea capitalului investit