Comunicațiile video înlocuiesc comunicațiile de voce

Teleprezența - Conferințe video de generația următoare

Lumea devine mai mare, mai complexă și mai dinamică, făcând din colaborare o prioritate vitală și strategică. Cum partajați informații cu colaboratorii dvs.? Scalați resurse pentru a le distribui simultan? Mențineți relații de tip "contact personal direct" cu o rețea tot mai extinsă de colegi, clienți, agenții, parteneri și consilieri?

Teleprezența pune oamenii în centrul colaborării

Teleprezența pune oamenii în centrul colaborării

Soluțiile Cisco TelePresence pun oamenii în centrul experiențelor de colaborare și de comunicații video, facilitând noi modalități de cooperare pentru transformarea afacerilor, accelerarea inovării și obținerea de mai multe rezultate cu resurse mai puține. Este vorba de conferințele video de generația următoare, în care toți participanții, indiferent de locație, pot fi în contact personal direct și își pot spori productivitatea prin experiențele de comunicare cele mai naturale și mai realiste disponibile în prezent.


Facilitarea transformării afacerilor

Facilitarea transformării afacerilor

Organizații din întreaga lume beneficiază de forța transformatoare a soluțiilor Cisco TelePresence. Imaginați-vă experți în scalare prezenți simultan în mai multe locuri pentru a optimiza timpul angajaților și a stimula inovarea la nivelul întregii organizații. Clienții noștri obțin avantaje concurențiale prin îmbunătățirea colaborării și conștientizarea faptului că teleprezența nu mai este o opțiune, ci un aspect esențial.

Pentru fiecare - oriunde

Pentru fiecare - oriunde

Fie că sunteți o companie mică la început de drum, o agenție guvernamentală sau o companie globală cu mii de utilizatori, Cisco vă poate oferi o soluție pentru fiecare - indiferent de locație. Vă invităm să aflați mai multe despre unul dintre cele mai complexe portofolii de soluții de teleprezență și de arhitecturi pentru colaborare din domeniu. Calea către adoptarea comunicațiilor video este mai simplă decât ați putea crede.

Mesaje preferate despre teleprezență pe Twitter

Siglă Twitter