Ügyfeleknél elért változás

TelePresence-megoldások, iparáganként

Valamennyi iparágban szükség van a fokozott együttműködésre. A Cisco TelePresence-megoldásokat használó vállalatok pedig teljesen újraértelmezik az együttműködés fogalmát. Az alábbiakban megtalálhatja az iparágat, amelyben tevékenykedik, és megtudhatja, hogy a TelePresence és a Cisco által nyújtott egyéb együttműködési technológiák hogyan alakítják át a mindennapi életet, a munkát és a tanulást.


Oktatás

Oktatás

A videokonferencia továbbfejlesztett változata, a TelePresence használható távoktatásra, virtuális taulmányi kirándulásokra, szakmai fejlesztésre és a jelentős oktatási intézmények által elért emberek körének bővítésére.

További információk az oktatásban tevékenykedő ügyfeleinkről

Pénzügy

Pénzügy

Pénzügyi körökben a TelePresence-t a sürgető befektetési lehetőségek megvitatására és helyi bankfiókokban dolgozó szakemberek által nyújtott távoli, valós idejű tanácsadási szolgáltatások biztosítására használják.

További információk pénzügyi ügyfeleinkről

Egészségügy

Egészségügy

Az egészségügyi intézmények a TelePresence-szel javíthatják az ellátás minőségét, hatékonyabban gondozhatják a betegeket, csökkenthetik a költségeket és támogathatják a folyamatos egészségügyi képzést.

További információk az egészségügyben tevékenykedő ügyfeleinkről

Gyártás

Gyártás

A gyártók a TelePresence-t a problémák valós idejű elhárítására valamint a termékek tervezésének és fejlesztésének hatékonyabbá tételére és piaci bevezetésének gyorsítására használják.

További információk az gyártás terén ügyfeleinkről

Közszféra

Közszféra

A kormányok világszerte a vizuális kommunikációs eszközöket, többek között a TelePresence-megoldást használják arra, hogy népszerűsítsék a távmunkaprogramokat, erősítsék a szervek közötti együttműködést, több lehetőséget biztosítsanak alkalmazottaiknak a szakértőkkel folytatott konzultációra, valamint határozottabban reagáljanak a valós idejű közbiztonsági problémákra.

További információk kormányzati és közszférában tevékenykedő ügyfeleinkről

Egyéb iparágak

Egyéb iparágak

További tájékoztatást kaphat arról, hogy az energetika, jog és igazságügy, médi és szórakoztatás, professzionális szolgáltatások terén tevékenykedő, illetve kiskereskedelmi és fogyasztói csomagolt árukkal foglalkozó ügyfeleink hogyan forradalmasítják a TelePresence-szel az egyes iparágakat.

További információk az egyéb iparágakban tevékenykedő ügyfeleinkről