Adatközpont és virtualizáció

A nyílt forrású technológia előnyei

Ismerje meg a hálózati környezetekben használt, nyílt forrású technológiát.

A nyílt forrású technológia előnyei
A nyílt forrású technológia előnyei
Az adatközpont egységesítése

Az adatközpont egységesítése

A Cisco Unified Data Center jelentős változásokat hoz az adatközpont gazdaságosságába annak köszönhetően, hogy egyetlen platformon egységesíti a számítógépeket, a tárolást, a hálózatokat, a virtualizációt és a felügyeletet. Ennek eredményeképpen egyszerűsödik a működés, és dinamikusabbá válik az üzletmenet, ez pedig nélkülözhetetlen a felhőalapú számítástechnikához és a szolgáltatásként nyújtott informatikai megoldások rendszerbe állításához.

Unified Computing: egységes számítási technológia

Unified Computing: egységes számítási technológia

A Cisco UCS egy intelligens, innovatív hálózati számítási infrastruktúra, amely leegyszerűsíti a működést, felgyorsítja a telepítést, és gyorsabban futtatja az alkalmazásokat az operációs rendszer nélküli hardveres, valamint a virtualizált és a felhőalapú környezetekben is.

Részletek
Unified Fabric: egységes hálózati architektúra

Unified Fabric: egységes hálózati architektúra

A Cisco Unified Fabric alapvető kapcsolódási funkciókat kínál. A tárolási, adathálózati és hálózati szolgáltatások egységesítésével a Unified Fabric az architektúrát rugalmassá, a hálózatot pedig konzisztenssé teszi a fizikai, a virtuális és a felhőalapú környezetekben egyaránt.
A Cisco Unified Fabric az ágazat vezető operációs rendszere, a Cisco NX-OS használatával gondoskodik a konvergenciáról, a hálózat méretezhetőségéről, a virtualizációérzékelésről és az intelligenciáról.

Részletek
Unified Management: egységes hálózatfelügyelet

Unified Management: egységes hálózatfelügyelet

A Cisco adatközponti architektúrájának Unified Management eleme végpontok közötti felügyeleti szoftvermegoldásokat foglal magában. E megoldásokkal intelligens és automatizált módon végezhető az informatikai felügyelet, gyorsaságot és vállalati színvonalú megbízhatóságot kínálnak, egyúttal pedig egyszerűbbé teszik a fizikai és operációs rendszer nélküli, virtuális és felhőalapú infrastruktúra rendszerbe állítását.

Részletek


Adatközpont kialakítása

Útmutatás az adatközpont kialakításához és rendszerbe állításához.

Elemzői jelentések és esettanulmányok

Ismerje meg az iparági elemzők és az ügyfelek véleményét a Cisco UCS-ről és az adatközponti megoldásokról!

Támogatás

Hozzáférés a konfigurációkhoz, letöltésekhez, műszaki leírásokhoz és egyéb hasznos anyagokhoz.

Adatközpont: közösségi hálózatok

Keresse és kövesse a Cisco Data Centert, valamint csatlakozzon hozzá a közösségi hálózatokon!Ismerje meg a felhőalapú számítóhálózat üzleti előnyeit

Ismerje meg a tanulmányban szereplő innovatív stratégiákat!Kérdése van? Válaszolunk!