Cisco TelePresence -kokonaisratkaisu

Markkinajohtajana Cisco pystyy tarjoamaan parhaan mahdollisen videoneuvottelukokemuksen, laajimman valikoiman ja ainutlaatuisen skaalautuvuuden.

Intuitiivinen käyttäjäkokemus

Intuitiivinen käyttäjäkokemus

Cisco tarjoaa helppokäyttöisiä, laadukkaita ratkaisuja, jotka on helppo omaksua ja jotka tehostavat aidosti liiketoimintaa. Haluamme antaa asiakkaillemme luonnollisen viestintäkokemuksen tarjoamalla laadukkaita puhe- ja neuvotteluratkaisuja sekä intuitiivisen ja vaikuttavan käyttäjäkokemuksen läpi tuotevalikoimamme. Tuotteillemme ovat ominaista laadukas muotoilu, helppokäyttöisyys ja edistykselliset toiminnot, kuten vaikkapa kokouksen aloitus yhdellä napin painalluksella. Kokonaisvaltaiseen viestintäratkaisuun yhdistettynä kokemus on entistäkin vaikuttavampi.

Cisco TelePresence kaikille paikasta riippumatta

Cisco TelePresence kaikille paikasta riippumatta

Cisco tarjoaa monipuolisesti standardipohjaisia päätelaitteita ja moninaisia käyttöönottomahdollisuuksia minkä ansiosta Ciscon ratkaisut ovat kaikkien ulottuvilla paikasta riippumatta. Ciscon tuotevalikoima sisältää useita erilaisia neuvotteluratkaisuja laadukkaista ja todentuntuisista videoneuvottelukokemuksia on kyse sitten kahden välisestä neuvottelusta tai ryhmien tapaamisesta etänä. Video löytyy niin puhelimista kuin sovelluksista ja se tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet henkilökohtaiseen tapaamiseen. Tarjoamme joustavia ja kustannustehokkaita käyttöönottomalleja ja varmistamme avoimen, standardipohjaisen viestinnän, joka mahdollistaa valmistajasta riippumattomat videopuhelut kollegoille, kumppaneille ja asiakkaille. Näin voit suojata investointisi ja laajentaa joustavasti jo olemassa olevaa käyttöönottoa.

Helppo laajentaa, helppo hallita, erinomainen sijoitetun pääoman tuotto

Helppo laajentaa, helppo hallita, erinomainen sijoitetun pääoman tuotto

Kun telepresence-ratkaisut tulevat yhä olennaisemmaksi osaksi organisaatiotasi ja organisaatioiden välillä, voit laajentaa investointiasi huoletta, sillä Cisco-ratkaisut kasvavat yrityksesi mukana, ja niiden avulla saat mahdollisimman hyvän tuoton sijoittamallesi pääomalle. Saumaton arkkitehtuuri helpottaa investoinnin hallintaa ja tulevaa kasvua. Lisäksi Ciscon investoinnit video- ja kollaboraatioteknologiaan ovat vertaansa vailla, sillä käytössä on maailmanlaajuiset tutkimus- ja tuotekehityskeskukset, tuki vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä ja palvelut, jotka tarjoavat jatkuvasti innovaatioita ja nopean vastauksen liiketoimintasi tarpeisiin.