Entistäkin helppokäyttöisempi

Telepresence pienille ja keskisuurille yrityksille

Cisco TelePresence on nyt kaikkien ulottuvilla paikasta riippumatta, sillä uudet tuotteet ja ratkaisut sopivat kaiken kokoisille yrityksille. Cisco TelePresence on suunniteltu telepresence-viestinnän käyttöä aloittaville, pienten ja keskisuurten yritysten organisaatioille, jotka saavat saman hyödyn kuin suuretkin asiakkaamme: helppokäyttöisen ja laadukkaan käyttökokemuksen.

Jos sinä, työntekijäsi, kumppanisi ja asiakkaasi olette sitä mieltä, että tarjolla on oltava jotain parempaa kuin mitä nyt käytämme, Ciscon pienille ja keskisuurille yrityksille suunniteltu telepresence on yksi alan parhaimmista ratkaisuista. Se erottuu kilpailijoistaan siinä, että se säästää asiakkaiden aikaa ja parantaa tuottavuutta ilman suuria etukäteisinvestointeja.

Miksi se sopii juuri minulle?

Miksi se sopii juuri minulle?

Cisco TelePresence tarjoaa henkilökohtaisia viestintäratkaisuja myös kokoushuoneiden ulkopuolelle. Tällä hetkellä huone- ja henkilökohtaiset telepresence-tuotteet mahdollistavat sen, että pienet yritykset voivat käyttää telepresence-ratkaisua helposti "kytke ja käytä" -periaatteella olemassa olevilla laajakaistayhteyksillä, eikä vaativaa IT-osaamista tai -laitteistoja tarvita.

Telepresence-ratkaisun käyttöönotto on nyt helpompaa kuin koskaan. Voit muokata liiketoimintaasi alan johtavalla viestintäteknologialla, jonka käyttäminen voidaan aloittaa neljällä helpolla vaiheella.

Laajenna nykyistä telepresence-ohjelmaasi

Laajenna nykyistä telepresence-ohjelmaasi

Laajentamalla nykyistä käyttöä, tavoitat enemmän työntekijöitä ja houkuttelet lisää asiantuntijoita. Tutustu liiketoimintasi mukana kasvaviin ratkaisuihimme.