Innovatiivisia ratkaisuja asiakkaillesi

Telepresence palveluntarjoajille

Telepresence-ratkaisun ansiosta palveluntarjoajat voivat tukea organisaatioissa liiketoimintakriittisiä, sisäiseen yhteistyöhön liittyviä liiketoimintatavoitteita. He voivat tarjota asiakkaille innovatiivisia, skaalautuvia sekä hallittuja ja ylläpidettyjä ratkaisuja. Sen avulla voidaan toimittaa uusia palveluja, joilla vastataan organisaatioiden vaikkapa tuotantotoimialoista koostuvan yhteisön tarpeisiin omaksumalla uusia, organisaatioiden rajoja ylittäviä työskentelytapoja. Cisco TelePresence -valikoima sisältää monipuolisesti päätelaite-, infrastruktuuri-, ja neuvotteluhuoneverkostoja jotka on toteutettu Ciscon ja kumppanin toimesta hyväksi todettuine toimintamalleineen, joilla palveluntarjoajat voivat luoda yksilöllisiä ja lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Hyödyntämällä Ciscon avoimen arkkitehtuurin lähestymistapaa palveluntarjoajat voivat räätälöidä valikoimaansa kehittääkseen uusia kokemuksia, jotka on kehitetty erityisesti asiakkaiden toiveita vastaaviksi samalla, kun palvelutoimituksen käyttökustannuksia voidaan alentaa käyttämällä Ciscon mediaverkkoarkkitehtuuria.

Telepresence-ratkaisun käyttöönotto organisaatiossa

Telepresence-ratkaisun käyttöönotto organisaatiossa

Hyvä yhteistyö, liiketoiminnan sujuvuus ja asiakkaiden sitoutuminen ovat tärkeimpiä strategisia tekijöitä monille palveluntarjoajille. Tutustu hyötyihin ja kokemuksiin, joita Cisco TelePresence voi tuottaa organisaatiollesi. Näin voit tehostaa viestintää, tehdä yhteistyötä kasvokkain kollegoiden, asiakkaiden ja liiketoimintakumppaneiden kanssa, ja siten parantaa kilpailukykyä.

Ota käyttöön uudet telepresence-palvelut

Ota käyttöön uudet telepresence-palvelut

Organisaatiot ja eri toimialat hakevat jatkuvasti uusia tapoja toimia paremmin, mikä on tuonut merkittäviä uusia mahdollisuuksia telepresence-palveluille. Jos olet ottamassa käyttöön hallittuja ja ylläpidettyjä telepresence-ratkaisuja, sinun on hyvä tietää, miten palveluntarjoajille suunnatut Cisco TelePresence -ratkaisut auttavat sinua tavoittamaan uusia ja nykyisiä asiakkaita uusilla palveluilla, jotka täydentävät olemassa olevaa valikoimaasi.

Tehosta telepresence-palveluvalikoimaa

Tehosta telepresence-palveluvalikoimaa

Kasvattamalla telepresence-palveluvalikoimaasi voit tarjota uusia ja innovatiivisia palveluja sekä tavoittaa aiempaa useampia asiakkaita. Hyödyntämällä Ciscon telepresence-ratkaisujen pilviperustaisia neuvottelu- ja tiedonvälityspalveluihin suunniteltuja avoimia arkkitehtuureja voit tehostaa ja räätälöidä tarjontaasi entisestään. Tämä avaa mahdollisuuksia uusille palveluille, laajentaa nykyisten standardipohjaisten videoneuvotteluiden käyttöönottoa ja auttaa toimittamaan edistyksellisiä verkkopohjaisia media- ja neuvottelupalveluja. Lisäksi se auttaa tarjoamaan mahdollisimman laadukasta palvelua ja laajentamaan liiketoimintamallia kokonaisvaltaisten palvelujen tarjoamiseksi.

Parhaat Telepresence-twiitit

Twitter-logo