Osaamisen laaja-alainen hyödyntäminen organisaatiossa

Telepresence yrityksille

Cisco TelePresence on vastaus uusiin yhteystyötapoihin Teknologiamme ansiosta henkilöt voivat aiempaa tehokkaammin hyödyntää ja jakaa osaamista kaikkialla organisaatiossa, ja varmistaa, että jokainen työntekijä on tavoitettavissa helposti ja tehokkaasti päätöksentekoa varten. Laajan tuotevalikoimamme avulla asiakkaat voivat tarjota ainutlaatuisia ja tehokkaita, omaan liiketoimintaan parhaiten sopivia käyttötilanteita — olipa kyseessä sitten etätyöskentely, toimiston työpiste, neuvotteluhuone tai johtokunnan kokoushuone. Joustavat käyttöönottomahdollisuudet varmistavat, että käyttöönotto voidaan mitoittaa kustannustehokkaasti organisaation tarpeiden mukaan.

Tunnetko telepresence-ratkaisun?

Tunnetko telepresence-ratkaisun?

Yhteistyö laajenee, työ on yhä monimuotoisempaa ja kiireistä, minkä vuoksi yhteistyö on erittäin tärkeää strategisestikin ajateltuna. Jos olet ottamassa käyttöön telepresence-ratkaisua, sinun on hyvä tietää edut ja kokemukset, joilla Cisco TelePresence voi auttaa sinua tehostamaan päätöksentekoa, parantamaan tuottavuutta ja vähentämään liiketoiminnan kustannuksia.

Laajenna nykyistä telepresence-ohjelmaasi

Laajenna nykyistä telepresence-ohjelmaasi

Jos organisaatiosi jo käyttää telepresence-ratkaisua ja voisit mielestäsi parantaa viestintä- ja yhteistyötapoja henkilökohtaisella vuorovaikutuksella, sinun kannattaa miettiä, kuinka voisit laajentaa telepresencen käyttöä edelleen. Voit laajentaa jo olemassa olevaa käyttöa, vaikka kyseessä ei olisikaan pelkästään Ciscon tuotteisiin perustuva ratkaisu. Telepresence-teknologia on yhteensopiva minkä tahansa standardipohjaisen laitteiston kanssa, minkä ansiosta liiketoimintasi voi kasvaa helposti ja kustannustehokkaasti ilman alkuperäisten investointien korvaamista.

Telepresence yhteistyön ytimessä.
Parhaat telepresence-twiitit

Twitter-logo