Ihmiset yhteistyön ytimessä

Nopeuta innovaatioita telepresence-yhteistyöllä

Cisco TelePresence saattaa ihmiset yhteistyön ytimeen, ja se on keskeinen osa integroitua ratkaisua. Ciscon videoneuvottelusovellusten valikoima on yksi markkinoiden laajimpia, ja sen avulla voidaan tehostaa liiketoiminnan kasvua, innovaatiota, tuottavuutta ja nopeuttaa tiimityöskentelyä sekä suojata investointeja ja helpottaa oikeiden henkilöiden ja tiedon löytämistä. Markkinajohtajana Cisco ja sen asiantuntevat palveluammattilaiset sekä laaja kumppaniverkosto ovat valmiina auttamaan uuden viestintäkokemuksen käyttämisessä ja omien osallistumismahdollisuuksien hyödyntämisessä omassa liiketoiminnassasi.

Yhteistyön olennaiset osa-alueet

Yhteistyökaavion osa-alueet

Lisätietoja Cisco-yhteistyöstä

Cisco Collaboration Portfolio

Cisco tuo yhteen verkkopohjaiset ja integroidut, avoimiin standardeihin perustuvat yhteistyöratkaisut, olivatpa kyseessä sitten IP-viestintäratkaisut, mobiiliratkaisut, asiakaspalvelu, web-neuvottelut tai telepresence-ratkaisut.

  • Telepresence: voit antaa ihmisten tavata, jakaa sisältöä, luoda laadukkaita videotallenteita ja -tapahtumia, neuvotella asiantuntijoiden kanssa ja toimittaa yksilöllisiä palveluja todentuntuisessa ympäristössä kasvotusten. Ratkaisu on yhteensopiva muiden Ciscon ja kolmannen osapuolen sovellusten kanssa.
  • Neuvottelu: voit laajentaa henkilöstön vuorovaikutusta edistyksellisillä audio-, verkko- ja videoneuvottelutoiminnoilla, joita voidaan käyttää palveluna tarjottavana ohjelmistona (SaaS) tai paikallisesti hallittuina.
  • Asiakaspalvelu: voit edistää asiakaskohtaamista ja asiakastyytyväisyyttä asiakkaan viestintäratkaisuilla, jotka hyödyntävät erilaisia yhteistyöteknologioita. Niiden avulla yritykset voivat siirtyä pois perinteisestä puhelinpalvelusta ja ottaa käyttöön ennakointiin perustuvan palvelumallin.
  • Yrityksen sosiaalinen ohjelmisto: voit nopeuttaa päätöksentekoa auttamalla työntekijöitä, asiakkaita ja kumppaneita löytämään, käyttämään ja jakamaan oleellista liiketoimintatietoa nopeasti erittäin turvallisten ja yhteistyöhön suunniteltujen sovellusten, automatisoidun asiantuntemuksen ja mediapaikantimien avulla.
  • IP-viestintä: voit laajentaa työntekijöille suunnattuja yhdenmukaisia viestintäpalveluja, olivatpa ne sitten pääpaikalla, sivukonttoreissa tai etäkäyttöisiä, hyödyntämällä alan suosituinta ja laajinta viestintäjärjestelmää ja päätelaiteohjelmistoja.
  • Viestintä: näet työtovereiden ja jopa toisessa yrityksessä työskentelevien kumppaneiden tavoitettavuustiedot reaaliaikaisesti käyttämällä yritystason pikaviestintää pilvipalveluna tai yrityksen omalla palvelimella. Voit kehittää viestintäratkaisua lisäämällä siihen huipputurvallisen, hallinnoidun sähköpostipalvelun tai yhdenmukaiset viestintäratkaisut, joilla työntekijät voivat vastaanottaa ja lähettää viestejä missä ja miten tahansa sähköpostin, IM-viestinnän tai ääniviestin välityksellä.
  • Mobiilisovellukset: voit tehostaa liikkuvien työntekijöiden tuottavuutta ja vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa ja hallita samalla mobiilikustannuksia laajentamalla yritysverkostoa mobiililaitteilla, jotka mahdollistavat monipuolisen yhteistyön, kuten neuvottelu- ja videoratkaisut.
Telepresencen kattavuus