Telepresence organisaatiossasi ja muualla

Telepresence-ratkaisun arvo liiketoiminnalle

Organisaatiot maailman ympäri kokevat Cisco TelePresencen aikaansaaman nopeamman päätöksenteon, vahvistuneen yhteistyön, kustannusten hallinnan ja tehokkuuden parantumisen tuomien muutosten vaikutukset.

Ei vain kokoushuoneeseen

Ei vain kokoushuoneeseen

Telepresence-ratkaisua voidaan hyödyntää muuallakin kuin perinteisessä kokoushuoneessa. Aiemmin teknologian ajateltiin olevan vain harvoille ja valituille, mutta nyt se on kaikkien ulottuvilla. Innovatiiviset sovellukset ja teknologian käyttötavat ovat rajattomat.

Muokkaa yrityksen liiketoimintaa

Muokkaa yrityksen liiketoimintaa

Video- ja telepresence-ratkaisut tunnetusti skaalaavat ammattitaitoa, yhdenmukaistavat organisaatiota ja mahdollistavat työntekijöille helpomman työn ja yksityiselämän tasapainottamisen. Cisco TelePresence -ratkaisun avulla voit

  • vähentää matkakustannuksia – HSBC säästi 604 000 dollaria yhden kuukauden aikana
  • nopeuttaa päätöksentekoa – Statoil teki päätökset viikkojen, ei kuukausien kuluessa
  • muuntaa liiketoimintaasi – Volkswagenin korjausajat lyhenivät puoleen
  • säästää luontoa – Telekom Austria vähensi yritysmatkoja 2 000 päivällä.
Sijoitetun pääoman tuotto telepresence-ratkaisulla

Sijoitetun pääoman tuotto telepresence-ratkaisulla

Video- ja telepresence-ratkaisut eivät ainoastaan säästä rahaa, vaan ne auttavat lisäämään tuottoa ja liiketoimintaetua. Telepresence-teknologia maksaa itsensä takaisin. Työpöydän hallintajärjestelmä maksaa vähemmän kuin kaksi ulkomaanmatkaa, jotka se korvaa. Ja tämä kaikki ilman matkustukseen liittyviä oheiskustannuksia.