Video on uusi ääni

Telepresence, uuden sukupolven videoneuvotteluratkaisu

Työyhteisömme on yhä laajempi, monimuotoisempi ja kiireisempi, mikä tekee henkilökohtaisesta yhteistyöstä strategisesti tärkeää. Miten pidät kaikki ajan tasalla asioista? Skaalataan henkilöitä, jotta voidaan olla monessa paikassa yhtä aikaa? Ylläpidetään kasvokkain tapahtuvaa viestintää yhä kasvavan kollegoista, kumppaneista ja neuvonantajista koostuvan verkoston kanssa?

Telepresence – ihmiset yhteistyön ytimessä

Telepresence – ihmiset yhteistyön ytimessä

Cisco TelePresencen ansiosta ihmiset ovat yhteistyön ytimessä. He voivat hyödyntää videoratkaisuja, joiden avulla voidaan työskennellä yhdessä uusin tavoin ja muuttaa liiketoimintaa, nopeuttaa innovaatioita ja tehostaa toimintoja. Uuden sukupolven videoneuvottelussa kaikki voivat viestiä kasvotusten tehokkaasti missä tahansa luonnollisella ja todenmukaisella tavalla.


Tee liiketoiminnallinen muutos mahdolliseksi

Tee liiketoiminnallinen muutos mahdolliseksi

Organisaatiot ympäri maailman kokevat Cisco TelePresencen aikaansaaman muutoksen. Asiantuntijat voivat olla monessa paikassa yhtä aikaa, mikä optimoi työntekoon kulutetun ajankäytön ja luo innovatiivisen tavan toimia omassa organisaatiossasi. Asiakkaamme saavat kilpailuetua tehokkaamman yhteystyön ansiosta, ja he ovat huomanneet, että telepresence ei ole vain mukava asia, vaan välttämättömyys.

Kaikille kaikkialla

Kaikille kaikkialla

Olipa kyseessä sitten juuri aloittava pienyritys, valtion virasto tai toimintojaan tuhansien käyttäjien ulottuville laajentava maailmanlaajuinen konserni, me tarjoamme ratkaisun kaikille paikasta riippumatta. Haluamme kertoa lisää yhdestä alan monipuolisimmasta telepresence-valikoimasta ja yhteistyöarkkitehtuurista. Videoratkaisujen käyttöönottaminen on helpompaa kuin luuletkaan.

Parhaat telepresence-twiitit

Twitter-logo