Videokonferencer

TelePresence er den næste generation af videokonference

For i år siden anerkendte Cisco, at der var et skift i de globale arbejdsprocesser, som krævede en ny tilgang til videokommunikation. Vi indså, at teknologien måtte udvikle sig med henblik på at give mennesker mulighed for at kommunikere og samarbejde på en mere social, mere virtuel, mere mobil og mere visuel måde.

For fem år siden introducerede vi TelePresence med henblik på at bringe mennesker sammen virtuelt med en oplevelse så virkelig og livagtig, at du følte du var i samme rum som en anden, selvom vedkommende var tusinder af kilometer væk. Hundreder af millioner af "personlige" møder har fundet sted og ændret, hvordan mennesker arbejder, hvilket giver dem mulighed for at gøre mere med mindre tid over hele verden. Hvad der startede som en teknologi, der ville ændre den måde, vi mødes på, har udviklet sig til noget meget mere. Det forvandler den måde, som organisationer driver virksomhed på. Det har for altid ændret, hvordan en hjertepatient i en lille by bliver behandlet af en specialist i en storby, hvordan en studerende i USA lærer et nyt sprog fra en lærer i Spanien, og hvordan en boreplatformsoperatør i Nordsøen søger saglig ekspertise fra en ingeniør i Houston.

Dette er blot begyndelsen. Som skabende og markedsførende inden for TelePresence er Cisco klar til at føre an under den videre udvikling.

Få mere at vide