Sundhedsvæsen, uddannelse, produktion m.m.

TelePresence til forskellige brancher og industrier

TelePresence er transformativt - både i oplevelser og den måde, forretningen drives på. I forskellige brancher, som f.eks. uddannelse, sundhedssektorer, detail, produktion og mange andre, kan forvandlingen også være gennemgribende og livsændrende. Med TelePresence kan industri eksperter fra hele verden bringes virtuelt ind i f.eks. hospitalsværelser, klasseværelser, produktionslinier og selv i hjemmet. Cisco TelePresence-systemer kan skræddersys til at opfylde specifikke behov hos en lang række brancher, hvilket hjælper med at øge kvaliteten og tidsfaktoren hos sundhedsvæsenet, udvide bredden og rækkevidden af uddannelsesinstitutioner og øge effektiviteten i produktionen. TelePresence leverer styrken ved personlig kontakt med henblik på at bringe og udbrede ekspertviden mere end nogensinde før, hvilket gør det muligt for mennesker at være "tilstede", selv når de er tusinder af kilometer borte.

Uddannelse og undervisning

Uanset om det er fjernundervisning blandet med onlinekurser eller arkiverede lektioner, der skal integreres med dit administrationssystem, tilbyder Cisco TelePresence-løsninger, der passer til behovene i netop dit fjernundervisningsprogram.

Sundhedsvæsen

Cisco forbinder læger med patienter, klinikere med hospitaler og specialister med lægehuse over alt i verden. TelePresence er i fuld gang med at blive indført i sundhedsvæsenet. Meget snart vil en hvilken som helst service, som en patient har brug for, være tilgængelig uden tvivl hvor som helst og når som helst – og Cisco viser vejen frem.

Finans

Hver dag diskuterer økonomichefer på kontinenter over hele verden tidskritiske investeringsmuligheder. Nøjagtige hurtige oplysninger er af yderste vigtighed. TelePresence giver økonomirådgivningsvirksomheder mulighed for at dele oplysninger mere effektivt, besvare spørgsmål mere optimalt og tilbyde en større variation af services på flere lokationer.

Produktion

Ved at bringe projektteams og eksperter sammen oftere og til lavere omkostninger forkorter virksomheder produktionstiden og reducerer time-to-market. Cisco TelePresence hjælper med at forbedre informationsflowet og øjeblikkelig feedback, hvilket gør det muligt for udviklingsteams at arbejde hurtigere.

Offentlig sektor

Myndigheder over hele verden anvender visuel kommunikation til at fremskynde beslutninger, give medarbejdere øget adgang til eksperter og information og tilbyde offentlige svar om sikkerhed i realtid. Myndigheder i den offentlige sektor bestræber sig på at blive virksomheder i realtid ved at udvide deres daglige og missionskritiske brug af video til effektiv fjernkommunikation. Cisco skræddersyr avancerede løsninger, der integrerer telefoni-, video- og webfunktioner, så de passer til alle miljøer og behov i den offentlige sektor.

Andre brancher

Brugen af Cisco TelePresence og samarbejdsteknologier er uendelig.

Favorite TelePresence Tweets

Twitter-logo