Mere tilgængelig end nogensinde

TelePresence til små og mellemstore virksomheder

Cisco TelePresence er nu virkelig til hvem som helst hvor som helst med nye produkter og løsninger, der servicerer virksomheder af alle størrelser. Cisco TelePresence er designet til små og mellemstore virksomheder, der kommer igang med TelePresence og bibeholder desuden, hvad vores store kunder ikke kan leve uden: en letanvendelig højkvalitetsoplevelse.

Hvis du og dine medarbejdere, partnere og kunder tænker, at "Der må være noget bedre end det, vi bruger i dag", så er Cisco TelePresence til små og mellemstore virksomheder en af de få bedste løsninger i branchen. Det er sine konkurrenter overlegent med dets evne til at spare kunderne tid og øge medarbejdernes produktivitet uden at kræve en stor investering på forhånd.

Hvorfor er dette noget for mig?

Hvorfor er dette noget for mig?

Cisco TelePresence fremmer personlige resultater - og det er ikke længere blot til direktionskontoret. I dag gør lokalebaseret og personlige TelePresence-produkter og Cisco TelePresence Callway-abonnementstjenesten det muligt for små virksomheder at bruge TelePresence med "plug-and-play"-simplicitet over en eksisterende bredbåndsforbindelse - ingen specialiseret it-ekspertise eller udstyr er påkrævet.

Det er lettere end nogensinde at komme igang med TelePresence Du kan starte med at bruge branchens førende videokommunikationsteknologi til at transformere den måde, du driver virksomhed på, gennem fire lette trin.

Udvid dit nuværende TelePresence program

Udvid dit nuværende TelePresence program

Du er klar til at skalere din aktuelle installation for at nå flere medarbejdere og få fat på flere eksperter. Se, hvordan vores løsninger til den voksende virksomhed vokser, efterhånden som du vokser.