Skalér ekspertise i hele organisationen

TelePresence til større organisationer

Cisco TelePresence er kernen i en ny måde at arbejde sammen på. Vores teknologi gør det muligt for virksomheder at skalere ekspertise mere effektivt i hele organisationen - ved at gøre det muligt for hvem som helst, hvor som helst, at være "tilstede" og træffe bedre og hurtigere beslutninger via en af de mest naturlige og livagtige kommunikationsoplevelser, der findes. Vores omfattende portefølje giver vores kunder muligheden for at levere de unikke og effektive brugeroplevelser, der fungerer bedst for deres virksomhed. Fra den mobile medarbejder, til skrivebordet, til møderummet, og til direktionskontoret. Vores fleksible installationsmuligheder sikrer, at din installation skalerer din organisations behov på en omkostningseffektiv måde.

Er TelePresence nyt for dig

Er TelePresence nyt for dig?

Verden bliver større, mere kompleks og bevæger sig hurtigere – hvilket gør samarbejde til en yderst vigtig og strategisk prioritet. Hvis du kommer igang med TelePresence, vil du forstå de fordele og oplevelser, som Cisco TelePresence kan tilbyde for at hjælpe dig med at optimere beslutningstagning, forbedre effektiviteten og reducere virksomhedens omkostninger yderligere.

Udvid dit eksisterende TelePresence program

Udvid dit eksisterende TelePresence program

Hvis din organisation allerede anvender TelePresence og oplever styrken ved at være "tilstede" for at forbedre den måde, du kommunikerer og samarbejder på, begynder du måske at overveje, hvordan du kan udvide din eksisterende installation yderligere. Du kan let udbygge din nuværende implementering, selv hvis det ikke er udelukkende er en Cisco-løsning. Vores TelePresence-teknologi giver interoperabilitet på tværs af standardbaseret udstyr, hvilket sætter dig i stand til at fortsætte med at vokse på en let og omkostningseffektiv måde, uden du behøver udskifte din første investering.

Mennesker i hjertet af samarbejde
Foretrukne tweets om TelePresence

Twitter-logo