Mennesker i centrum for samarbejde

Accelerer innovation gennem TelePresence

Cisco TelePresence sætter mennesker i centrum for samarbejdsoplevelsen og er i hjertet af en integreret løsning. Cisco tilbyder en af de mest omfattende porteføljer af videosamarbejdsprogrammer, der findes, og som hjælper med at fremme vækst i virksomheden, innovation, produktivitet og teampræstationer, at beskytte investeringer og forenkle processen med at finde de rette mennesker og oplysninger. Som markedsførende står Cisco, vores professionelle servicepartnere og vores omfattende udvalg af partnere klar til at hjælpe dig med at levere den nye samarbejdsoplevelse og udnytte styrken ved deltagelse i din egen virksomhed.

Samarbejdets vigtige elementer

Diagram over samarbejdselementer

Få mere at vide om Cisco Collaboration

Ciscos Collaboration-portefølje

Cisco bringer netværksbaseret, integrerede samarbejdsløsninger baseret på åbne standarder sammen – fra prisbelønnet IP-kommunikation til mobilitet, kundepleje, webkonferencer, onlinemeddelelser, social software til virksomheder og interaktive TelePresence-oplevelser.

  • TelePresence: Gør det muligt for mennesker at mødes, dele indhold, oprette videooptagelser i høj kvalitet og arrangementer, konsultere eksperter og levere personlige serviceydelser i et dybdegående, personligt miljø, der interagerer med andre Cisco- og tredjepartsløsninger.
  • Konferencer: Udvid rækkevidden af din arbejdsstyrke med avanceret lyd-, web- og videokonferencefunktioner, som du kan installere som SaaS (software-as-a-service) og tilbud baseret på stedet.
  • Kundepleje: Skab kontakt med kunderne, tilfredshed og loyalitet med samarbejdsløsninger, der anvender et stort udvalg af samarbejdsteknologier, som hjælper virksomheder med at undslippe det forholdsvist store reaktive brug af traditionelle call-centre med henblik på at opnå en meget mere proaktiv samarbejdsmodel med deres kunder.
  • Social software til virksomheder: Fremskynd beslutninger ved at hjælpe medarbejdere, kunder og partnere med hurtigt at finde, få adgang til og dele relevante virksomhedsoplysninger med særdeles sikre samarbejdssoftwareprogrammer, automatiseret ekspertise og medie-locators.
  • IP-kommunikation: Udvid konsistente kommunikationstjenester til medarbejdere, uanset om det er i hovedkvarteret, på afdelingskontorer eller fra fjernt hold, ved at drage fordel af branchens mest populære og omfattende virksomhedskommunikationssystem og et udvalg af slutpunkter.
  • Onlinemeddelelser: Se tilgængeligheden af kolleger i realtid og mellem virksomheder ved hjælp af onlinemeddelelser fra skyen eller fra dit sted. Udvikl din meddelelsesløsning med særdeles sikre hostet e-mail eller samlede meddelelsesløsninger, der sætter medarbejdere i stand til at få adgang til og levere meddelelser hvor som helst med en hvilken som helst enhed ved hjælp af e-mail, onlinemeddelelser og voicemail.
  • Mobile applikationer: Forøg den mobile medarbejders produktivitet og lydhørhed over for kunder, mens mobile omkostninger kontrolleres, ved at foretage udvidelser af mobile enheder i virksomhedens netværk med henblik på omfattende samarbejdsfunktioner, herunder konferencer og video.