Video er den nye stemme

TelePresence, næste generations videokonferencer

Verden bliver større, mere kompleks og bevæger sig hurtigere – hvilket gør samarbejde til en yderst vigtig og strategisk prioritet. Hvordan får du alle samlet på det samme sted? Skalere ressourcer til at være på flere steder på én gang? Bevare personlige relationer med et voksende netværk af kolleger, kunder, bureauer, partnere og rådgivere?

TelePresence sætter mennesker i centrum for samarbejde

TelePresence sætter mennesker i centrum for samarbejde

Cisco TelePresence sætter mennesker i centrum for samarbejde via video, og sætter dem i stand til at arbejde sammen på nye måder, med henblik på at transformere virksomheden, fremme innovation, og gøre mere med mindre. Det er næste generations videokonference, og hvem som helst hvor som helst kan være i personlig kontakt og mere effektive gennem den mest naturlige og livagtige kommunikationsoplevelse, der er tilgængelig.


Gør det muligt at transformere din virksomhed

Gør det muligt at transformere din virksomhed

Organisationer over hele verden oplever Cisco TelePresences transformerende kraft. Forestil dig, at skaleringseksperter er på flere steder på én gang og optimerer medarbejdernes tid og fremmer mere innovation gennem din organisation. Vores kunder opnår en konkurrencemæssig fordel gennem bedre samarbejde og indser, at TelePresence ikke længere bare er godt at have - det er et 'must-have'.

Til hvem som helst, hvor som helst

Til hvem som helst, hvor som helst

Uanset om du ejer en mindre virksomhed, der blot lige er startet op, arbejder for myndighederne, eller er del af en global virksomhed, der udvider sin installation til tusindvis af brugere, har vi en løsning - til hvem som helst, hvor som helst. Vi opfordrer dig til at lære mere om en af branchens mest omfattende TelePresence porteføljer og Collaboration arkitekturer. Vejen til anvendelse af video er lettere, end du måske tror.

Foretrukne tweets om TelePresence

Twitter-logo