Datacenter og virtualisering

Udvikling til en Unified Data Center-arkitektur

Datacenterarkitekturer skal i dag understøtte en meget mobil arbejdsstyrke, en hastig vækst inden for enheder, datadrevne forretningsmodeller, og samtidig skal de kunne inkorporere cloud-applikationer og -tjenester helt gnidningsfrit. For at kunne imødekomme disse forskelligartede krav tilbyder Cisco nu Unified Data Center-platformen, som er en samlet datacenterarkitektur, der kombinerer it, storage, netværk og administration i én platform, som er designet til at automatisere it som en tjeneste på tværs af fysiske og virtuelle miljøer og på denne måde skabe budgetbesparelser, en mere fleksibel forretningsrespons og en enklere it-drift.

Diagram over Unified Data Center-arkitektur

Ciscos Unified Data Center indeholder en komplet arkitekturplatform med produkter og løsninger inden for tre nøgleområder:

 • Unified Management
  Unified Management-komponenten i Ciscos datacenterarkitektur omfatter automatisering, orkestrering og livscyklusstyring for at forenkle implementering og drift af fysiske/metal, virtuelle og cloud-infrastrukturer. Cisco hjælper it-afdelinger med at udvikle en selvbetjeningsportal og et tjenestekatalog til hurtigt levering af 'on-demand'-it-tjenester som understøttelse af virksomhedsinitiativer.
 • Unified Fabric
  Unified Fabric-komponenten i Ciscos datacenterarkitektur giver højtydende data- og storage-netværk til forenkling af implementering, sikring af oplevelseskvaliteten og reduktion af driftsomkostningerne. Ciscos integrerede netværkstjenester giver hurtig tilslutning og høj tilgængelighed, øger applikationsydelsen og reducerer sikkerhedsrisici i miljøer med flere brugere.
 • Unified Computing
  Cisco Unified Computing System (UCS) forankrer Ciscos datacenterarkitektur med en meget skalérbar løsning på systemniveau, der integrerer it, adgang og storage. Integrerede administrationsfunktioner forenkler driften på tværs af fysiske, virtuelle og cloud-infrastrukturer.
 • Data Center Services
  Smarte og tilpassede tjenester fra Cisco og vores autoriserede partnere hjælper dig til at få størst mulig værdi ud af din datacenterinvestering.

Integrerede løsninger

Cisco Unified Data Center er den optimale platform til Cisco Hosted Collaboration -løsninger, og det danner basis for forudtestede og forudkonfigurerede løsningsstakke som f.eks. infrastrukturplatformene Flex Pod og Vblock. Åbne standarder og API'er giver mulighed for integration og styring af hardware- og softwareløsninger fra Ciscos økosystempartnere, hvilket giver fleksibilitet i datacenterarkitekturen.

Ciscos enestående værdi

Cisco undgår kompleksiteten i en konvergeret infrastruktur via en innovativ datacenterarkitektur, der er udviklet specielt til understøttelse af virtualisering i datacentret. Cisco Unified Data Center giver:

 • En fremragende ydelse på tværs af fysiske og virtualiserede ressourcer
 • Omkostningseffektivitet via eliminering af siloer og en forenkling af implementerings- og driftsopgaver
 • Hurtig implementering af en meget sikker og gennemtestet infrastruktur til understøttelse af nye forretningsinitiativer
 • Et stort udvalg af alliancepartnere inden for storage, virtualisering, applikationer og administration

Unified Data Center giver også en fleksibel og åben datacenterarkitektur, der kan understøtte ældre infrastrukturelementer samt levere 'IT-as-a-Service' og cloud-tjenester.

Yderligere ressourcer

Opnå bedre it-alsidighed

Reagér hurtigere på skiftende behov i virksomheden med Unified Computing.

Hent detaljer

Optimér fleksibiliteten

Få fordele af Unified Network Services.

Lær om fordelene

Understøt konvergeret infrastruktur

Øg effektiviteten, og skalér med Unified Fabric.

Se hvordan

Automatisér med henblik på driftseffektivitet

Gør installation af it-infrastruktur og tjenester enklere med Unified Management.

Læs flere oplysninger

Lad os hjælpe dig

 • Ring på 8088 5967 eller
 • Deltag i en diskussion
 • teknisk support
 • Find en forhandler i dit område

Del