Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Networking bronnen voor het MKB

Het netwerk vormt een cruciale component bij de start en de groei van uw bedrijf, maar het kiezen van het juiste netwerk en het optimaliseren ervan kan lastig zijn. Leer hoe u de juiste beslissingen kunt nemen bij het opzetten en onderhouden van uw netwerk zodat uw bedrijf kan floreren.

Meer informatie over networking

Basisprincipes van networking

Een netwerk verbindt computers, mobiele telefoons, randapparatuur en zelfs IoT-apparaten. Switches, routers en draadloze access points vormen de essentiële basis van networking.

Hoe werkt een netwerkswitch?

Switches zijn essentiële componenten van veel bedrijfsnetwerken omdat zij meerdere pc’s, printers, access points, telefoons, lampen, servers en andere hardware verbinden.

Een netwerk opzetten

Leer de basisprincipes zodat u zelf een helder plan kunt opstellen voor de bouw van uw MKB-netwerk.

Acht stappen om uw netwerkswitch te configureren

Volg deze acht stappen om uw netwerkswitch te configureren.

Hoe werkt een router?

Krijg inzicht in de rol die een router speelt in uw netwerk. Leer meer over de verschillende typen routers.

Wat is een draadloos netwerk?

Een draadloos LAN (Local Area Network) gebruikt radiogolven om apparaten zoals laptops en mobiele telefoons te verbinden met het internet en met uw bedrijfsnetwerk en de toepassingen daarvan.

Wat is het verschil tussen een switch en een router?

Switches vormen een netwerk. Routers verbinden netwerken. De twee apparaten lijken op elkaar en voeren vergelijkbare functies uit, maar hebben elk een eigen specifieke functie op een netwerk.

Wat is een access point?

Begrijp het belang van de manier waarop een draadloos access point uw netwerk verbetert en welke rol het speelt. Leer meer over de verschillende typen access point-configuraties.

Betaalbaar 10 Gigabit Ethernet voor het MKB

U heeft mogelijk gehoord van het 10 Gigabit-netwerk, maar heeft uw bedrijf dat wel nodig? En kunt u het betalen? Hier volgen enkele feiten over 10 Gigabit Ethernet en hoe u uw netwerk kunt migreren naar 10 Gigabit terwijl u binnen budget blijft.

Blijf op de hoogte van het nieuwste op het gebied van technologie voor MKB-bedrijven

Ga gesprekken aan met uw branchegenoten en met branche-experts door deel te nemen aan ons Customer Connection-programma. Krijg directe toegang tot Cisco-productteams en exclusieve product-roadmaps, trials voor early adopters en maandelijkse briefings.

Leer van experts

Krijg antwoorden van technologie-experts en eigenaren van MKB-bedrijven zoals uzelf. Bespreek belangrijke onderwerpen met personen binnen uw branche om uw bedrijf te laten groeien.

Probeer Cisco Meraki-cloudnetworking uit

Krijg een voorproefje van elk product van Cisco Meraki-cloudnetworking op uw netwerk. U bent binnen enkele minuten operationeel en ons speciale ondersteuningsteam helpt u bij elke stap in het proces.

Blijf leren

Security bronnen

Security bedreigingen vormen tegenwoordig mogelijk de grootste IT-uitdaging voor groeiende bedrijven. U moet bedreigingen kunnen detecteren en erop kunnen reageren, en uw gebruikers beter beschermen tegen steeds complexere bedreigingen. Onze bronnen helpen u het security landschap te begrijpen en technologieën te kiezen om uw bedrijf te beschermen.

Samenwerkingsbronnen

Uw bedrijf kan alleen groeien wanneer werknemers en klanten contact kunnen leggen en kunnen communiceren. Maar er zijn zoveel samenwerkingstools beschikbaar, hoe weet u welke u moet kiezen? Met deze tools en artikelen kunt u belangrijke beslissingen nemen over communicatie om uw bedrijf te schalen en verbonden te blijven.

Tools en tips

Technologie, trends en inzichten voor het MKB. Blijf vooroplopen met de nieuwste oplossingen op het gebied van cyber security, digitale innovatie en teamsamenwerking.