Cisco Mobility-oplossingen: verhoog uw bedrijfswaarde met flexibele werktijden en slimme klantervaringen | Nederland - Cisco

Slagen met mobiliteit

Realiseer productiviteitsvoordelen en creëer omzetkansen met mobiliteitsoplossingen voor uw medewerkers en voor uw klanten. Van flexibelere werktijden tot slimme interacties met uw klanten: mobiliteit verandert de manier waarop we zakendoen.

Ontdek belangrijke inzichten: Cisco Mobility-oplossingsoverzicht

Ontdek belangrijke inzichten

Lees het overzicht van de mobiliteitsoplossingen van Cisco om meer te weten te komen over mobiliteitstrends en best practices. Ontdek waarom uw organisatie mobiliteit nodig heeft en hoe u een logische strategie kunt realiseren.


Nu downloaden
Raak geïnspireerd: verhoog uw bedrijfswaarde met mobiliteit

Raak geïnspireerd

Ontdek hoe andere organisaties de bedrijfswaarde verhogen dankzij mobiliteit. Een conferentiecentrum kon scherper concurreren na het uitvoeren van een upgrade naar 802.11ac. Een museum beschikt nu over een interactievere manier om van kunst en geschiedenis te genieten. Een ziekenhuis heeft het voor patiënten en bezoekers gemakkelijker gemaakt om te vinden waar ze moeten zijn.

Nu lezen
Ondersteuning bieden voor alle apparaten: ontwikkel een strategie voor mobiliteit en draadloze oplossingen

Bied ondersteuning voor alle apparaten

Bereid uw netwerk voor op 'bring your own device' (BYOD) en draadloze oplossingen Kijk eens naar deze geweldige resources en ontdek hoe u een draadloze strategie kunt ontwikkelen en uitvoeren die eenvoudig, slim en zeer veilig is.

Meer informatie
Werken waar en wanneer u wilt: creëer een mobiele workspace

Werken waar en wanneer u wilt

Gebruik collaboration-tools en werktoepassingen op mobiele apparaten. Ontdek hoe u overal en op elk apparaat een volledige mobiele workspace kunt leveren aan uw werknemers.

Meer informatie
Verras uw klanten: creëer verbonden mobiele ervaringen

Verras uw klanten

Bied locatiegebaseerde ervaringen en leer uw klanten begrijpen. Ontdek hoe u dankzij Cisco Connected Mobile Experiences beschikt over een nieuwe manier om klanten en gasten op uw locatie te betrekken, ondersteunen en inspireren.

Meer informatie