Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Het wordt tijd.

Wireless Assurance biedt u de zichtbaarheid en inzichten waarmee u netwerkuitdagingen in verleden, heden en toekomst kunt aangaan.

Drie weken geleden

Gebruik verkregen inzichten om licht te werpen op het verleden.

Enkele weken geleden had uw netwerk te kampen met een aanzienlijke uitval, waardoor e-mails niet werden verzonden en apps niet beschikbaar waren. Met Cisco DNA Center Assurance kunt u nu terug naar het exacte moment dat het allemaal mis ging, de oorzaak van het probleem bepalen en actie ondernemen om ervoor te zorgen dat iets dergelijks nooit meer gebeurt.

Vier dagen geleden

Los kwesties op voordat deze grote problemen worden.

Werknemers hebben gemeld dat Wi-Fi-verbindingen de afgelopen dagen instabiel en onbetrouwbaar waren. Gelukkig kunt u begeleid herstel en een volledig overzicht verkrijgen van bekabelde en draadloze endpoints. U kunt het probleem dus direct vaststellen, efficiënt oplossen en de kwaliteit van de gebruikerservaring verbeteren.

Nu

Controleer gedetailleerde en contextuele gegevens.

Uw netwerk loopt op elk moment het risico van een beveiligingsinbreuk. IoT-apparaten kunnen dat risico vergroten. Maar dankzij een always-on weergave van de gegevens op uw netwerk – en de contextuele inzichten om daar wijs uit te worden – behoren blinde vlekken tot het verleden. Eén tool, totale zichtbaarheid.

Volgende week

Verkrijg end-to-end zichtbaarheid van uw netwerk.

Uw bedrijf groeit snel, en volgende week gaat u een geheel team onboarden. Kunt u de apparaten en het toegenomen verkeer ondersteunen dat daarvan het gevolg is? Natuurlijk kunt u dat. Met vereenvoudigd beheer kunt u precies zien hoe nieuwe gebruikers binnen uw netwerk passen.

Over twee maanden

Ga van probleemoplossing naar onderbouwde voorspellingen.

Uw kantoor plant een groot evenement waarbij de bezettingsgraad van uw netwerk met 200% toeneemt. De deelnemers verwachten een vlekkeloze Wi-Fi-ervaring. Wacht niet tot de grote dag om na te gaan of uw netwerk dit aan kan. Voer nu tests uit in Cisco DNA Center voor diepgaande voorspellingen, specifiek afgestemd op uw netwerk.

Drie weken geleden

Gebruik verkregen inzichten om licht te werpen op het verleden.

Enkele weken geleden had uw netwerk te kampen met een aanzienlijke uitval, waardoor e-mails niet werden verzonden en apps niet beschikbaar waren. Met Cisco DNA Center Assurance kunt u nu terug naar het exacte moment dat het allemaal mis ging, de oorzaak van het probleem bepalen en actie ondernemen om ervoor te zorgen dat iets dergelijks nooit meer gebeurt.

Vier dagen geleden

Los kwesties op voordat deze grote problemen worden.

Werknemers hebben gemeld dat Wi-Fi-verbindingen de afgelopen dagen instabiel en onbetrouwbaar waren. Gelukkig kunt u begeleid herstel en een volledig overzicht verkrijgen van bekabelde en draadloze endpoints. U kunt het probleem dus direct vaststellen, efficiënt oplossen en de kwaliteit van de gebruikerservaring verbeteren.

Nu

Controleer gedetailleerde en contextuele gegevens.

Uw netwerk loopt op elk moment het risico van een beveiligingsinbreuk. IoT-apparaten kunnen dat risico vergroten. Maar dankzij een always-on weergave van de gegevens op uw netwerk – en de contextuele inzichten om daar wijs uit te worden – behoren blinde vlekken tot het verleden. Eén tool, totale zichtbaarheid.

Volgende week

Verkrijg end-to-end zichtbaarheid van uw netwerk.

Uw bedrijf groeit snel, en volgende week gaat u een geheel team onboarden. Kunt u de apparaten en het toegenomen verkeer ondersteunen dat daarvan het gevolg is? Natuurlijk kunt u dat. Met vereenvoudigd beheer kunt u precies zien hoe nieuwe gebruikers binnen uw netwerk passen.

Over twee maanden

Ga van probleemoplossing naar onderbouwde voorspellingen.

Uw kantoor plant een groot evenement waarbij de bezettingsgraad van uw netwerk met 200% toeneemt. De deelnemers verwachten een vlekkeloze Wi-Fi-ervaring. Wacht niet tot de grote dag om na te gaan of uw netwerk dit aan kan. Voer nu tests uit in Cisco DNA Center voor diepgaande voorspellingen, specifiek afgestemd op uw netwerk.

Beheer uw tijd optimaal.

Dankzij onze experts kunt u probleemloos aan de slag en snel en vol vertrouwen geavanceerde analyses en praktisch bruikbare inzichten inzetten voor uw bedrijf. Zie hoe u de mogelijkheden van Cisco DNA Center Assurance kunt gebruiken om de status van het netwerk te controleren en problemen proactief en voorspellend op te lossen.