Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Cisco Expert Talks

Bekijk on demand webinars gepresenteerd door Cisco experts

Cisco DNA Center; de nieuwe manier van netwerkmanagement met Roy Ramakers

Recent heeft Cisco het Intuïtieve Netwerk geïntroduceerd. Een game changer die de networking markt op zijn kop heeft gezet en waarmee we een voorsprong creëren op de netwerken van gisteren. We zijn met elkaar een digitaal tijdperk binnengestapt.

Malware detecteren in geëncrypt verkeer, zonder decryptie

Het geëncrypt verkeer zal de komende jaren alleen maar toenemen en Gartner voorspelt dat 80% van al het verkeer in 2019 geëncrypt zal zijn.

De meeste bedrijven hebben geen oplossing om gevaren in geëncrypt verkeer te ontdekken, zonder dat ze daarvoor decryptie hoeven toe te passen.

 

Introductie in Cloud Managed IT

Schrijf je in voor een van onze live webinars over Cisco Meraki's cloud managed networking producten. Tijdens deze webinar vertellen we hoe cloud networking betrouwbaarheid, eenvoudig beheer en een lagere TCO bied- en we zullen in een live demo alle functies in het Cisco Meraki-dashboard laten zien. 

Hyperconverged levert de snelheid, simpliciteit en flexibiliteit voor de digitale economie van vandaag

Onze Cisco Specialist vertelt hoe Cisco HyperFlex- s’werelds eerste echte hyperconverged platform, klanten helpt hun datacenters te versimpelen, applicaties te versnellen en zeer schaalbare multi-cloud-strategie mogelijk maakt, terwijl de TCO wordt verlaagd.

Boost uw Business met Cisco's Networking Solutions met geïntegreerde Security

Ontdek de voordelen van Cisco’s On-Prem en Cloud Networking oplossingen met geïntegreerde Security features waarmee u uw digitale journey kunt schalen op een veilige manier.

 

Oplossingen voor het MKB. Eenvoudig, betaalbaar en veilig

Transformeer uw klantervaring, bedrijfsactiviteiten en werknemerservaring in een oogwenk met technologie waarmee u geld verdient, geld bespaart en waarmee u uw bedrijf uit de problemen houdt.


Spreid uw kosten voor alle Cisco oplossingen voor 3 jaar tegen 0%.

Profiteer sneller van de nieuwste Cisco technologie en betaal deze in maandelijkse betalingen met easylease 0% financiering.

  • Combineer hardware, software, services en third-party apparatuur in één contract
  • Geen aanbetaling
  • Gemakkelijk te berekenen: Deel de totale prijs van uw oplossing door 36
  • Behoud uw kapitaal om te investeren in andere zaken