Вече имате акаунт?

  •   Персонализирано съдържание
  •   Вашите продукти и поддръжка

Трябва Ви акаунт?

Създаване на акаунт

Решения за среден бизнес

Получете мрежата, от която се нуждаете за разрастване на Вашия бизнес, с надеждни, сигурни ИТ решения на достъпна цена, които са лесни за внедряване.

Посрещнете Вашите ИТ и бизнес нужди

Ние знаем, че трябва да поддържате Ваши бизнес нагоре и на върха, да реагирате на спешни нужди и да внедрявате нови технологии - дори ако разполагате с ограничен ИТ персонал. От мрежа и изчислителен център до сътрудничество и сигурност – ние разполагаме с решения, предназначени за удовлетворяване на нуждите на Вашия среден бизнес. Вижте как можем да Ви помогнем.

  • Обширно портфолио на достъпна цена за средни предприятия

  • 30
    Години опит в софтуерните услуги

  • 68,000
    Висококвалифицирани и доверени партньори в целия свят

Разгледайте нашите продукти за среден бизнес

Ние предлагаме най-изчерпателното портфолио днес в отрасъла. Позволете ни да доставим надеждна, мащабируема ИТ инфраструктура с висока степен на защита, от каквато Вашият бизнес се нуждае, за да просперира.

Защита

Направихме по-лесна защита за средни предприятия. Ние персонализираме и създаваме оптимално портфолио за лесна интеграция във Вашата инфраструктура.

Представени продукти:

Съвместна работа

Съвместната работа може да е на друго ниво. Нашите решения с правилен размер и правилна цена са лесни за използване, управление и внедряване. Дайте възможност на Вашите служители, клиенти и партньори да работят съвместно навсякъде, от всяко устройство – от браузър до заседателната зала.

Представени продукти

Мрежова инфраструктура

Ускорете Вашата трансформация с цифровата мрежова архитектура на Cisco. Нашите мрежови решения въвеждат нови по-бързи, лесни операции и намаляват риска.

Представени продукти

Решения, управлявани от облака

Опростете ИТ средата с цялостно мрежово решение, управлявано от облака. Нашите хардуерни, софтуерни и облачни услуги са напълно интегрирани. Вие придобивате безспорно уникален и интуитивен мрежов опит.

Представени продукти

Изчислителен център

Подобрете икономическата ефективност на Вашия изчислителен център. Обединете изчисляването, съхранението, мрежата, виртуализацията и управлението в една платформа. Получете по-надежден изчислителен център, който отговаря на Вашите бизнес нужди.

Представени продукти

Софтуер

Софтуерът Cisco ONE е ценен и гъвкав начин за закупуване на софтуер за Вашия изчислителен център, WAN и домейни за достъп. Софтуерът Cisco ONE Software помага за улесняването на покупката, управлението и надграждането на вашия мрежов и инфраструктурен софтуер.

Представени продукти

Форсирайте Вашия ИТ успех

Отговорете на няколко въпроса и получете безплатен персонализиран списък с ИТ решения за Вашия бизнес.  

Lorem ipsum dolor sit amet, ea per quis.

"Lorem ipsum dolor sit amet, ius ei everti volumus, et viris essent conclusionemque eos. In vix minim laudem referrentur, vim ad ignota dolores, no temporibus reprehendunt vis. Te vix cetero animal, duo exerci.."

Lorem ipsum dolor sit amet, duo summo

По-добра прозрачност, по-добра защита

Получете непрекъсната защита срещу заплахи за Вашия среден бизнес със защитни стени от ново поколение.

Нашите експерти карат технологията да работи за Вас

Smart Net Total Care

Решавайте проблемите по-бързо. Подобрете оперативната ефективност. Намалете риска от престой. И се фокусирайте върху бизнес иновации.

Мрежова оптимизация

Получете оптимална работа и управлявайте Вашата мрежа интелигентно с помощта на технически и професионален опит, инструменти и най-добрите практики.

Инвестирайте в бъдещето с увереност.

Вижте как капиталовото финансиране на Cisco може да Ви помогне.

За партньори

Търсите решение от партньор на Cisco? Свържете се с нашата партньорска екосистема.