Вече имате акаунт?

  •   Персонализирано съдържание
  •   Вашите продукти и поддръжка

Трябва Ви акаунт?

Създаване на акаунт

Решения за среден бизнес

Получете мрежата, от която се нуждаете за разрастване на Вашия бизнес, с надеждни, сигурни ИТ решения на достъпна цена, които са лесни за внедряване.

Посрещнете Вашите ИТ и бизнес нужди

Ние знаем, че трябва да поддържате Ваши бизнес нагоре и на върха, да реагирате на спешни нужди и да внедрявате нови технологии - дори ако разполагате с ограничен ИТ персонал. От мрежа и изчислителен център до сътрудничество и сигурност – ние разполагаме с решения, предназначени за удовлетворяване на нуждите на Вашия среден бизнес. Вижте как можем да Ви помогнем.

  • Обширно портфолио на достъпна цена за средни предприятия

  • 30
    Години опит в софтуерните услуги

  • 68,000
    Висококвалифицирани и доверени партньори в целия свят

Разгледайте нашите продукти за среден бизнес

Ние предлагаме най-изчерпателното портфолио днес в отрасъла. Позволете ни да доставим надеждна, мащабируема ИТ инфраструктура с висока степен на защита, от каквато Вашият бизнес се нуждае, за да просперира.

Защита

Направихме по-лесна защита за средни предприятия. Ние персонализираме и създаваме оптимално портфолио за лесна интеграция във Вашата инфраструктура.

Представени продукти:

Съвместна работа

Съвместната работа може да е на друго ниво. Нашите решения с правилен размер и правилна цена са лесни за използване, управление и внедряване. Дайте възможност на Вашите служители, клиенти и партньори да работят съвместно навсякъде, от всяко устройство – от браузър до заседателната зала.

Представени продукти

Мрежова инфраструктура

Ускорете Вашата трансформация с цифровата мрежова архитектура на Cisco. Нашите мрежови решения въвеждат нови по-бързи, лесни операции и намаляват риска.

Представени продукти

Решения, управлявани от облака

Опростете ИТ средата с цялостно мрежово решение, управлявано от облака. Нашите хардуерни, софтуерни и облачни услуги са напълно интегрирани. Вие придобивате безспорно уникален и интуитивен мрежов опит.

Представени продукти

Изчислителен център

Подобрете икономическата ефективност на Вашия изчислителен център. Обединете изчисляването, съхранението, мрежата, виртуализацията и управлението в една платформа. Получете по-надежден изчислителен център, който отговаря на Вашите бизнес нужди.

Представени продукти

Софтуер

Софтуерът Cisco ONE е ценен и гъвкав начин за закупуване на софтуер за Вашия изчислителен център, WAN и домейни за достъп. Софтуерът Cisco ONE Software помага за улесняването на покупката, управлението и надграждането на вашия мрежов и инфраструктурен софтуер.

Представени продукти

Форсирайте Вашия ИТ успех

Отговорете на няколко въпроса и получете безплатен персонализиран списък с ИТ решения за Вашия бизнес.  

Откриване и блокиране на 400 атаки на зловреден софтуер всеки ден

"Колкото по-дълго използвате продукта, толкова сте по-състоятелни . Има само няколко продукта, които съм използвал в практиката си, и които наистина правят това, което е обещано, че ще правят, и OpenDNS е един от тях."

Tom Olejniczak, мениджър „Мрежов инженеринг“, група Camuto

По-добра прозрачност, по-добра защита

Получете непрекъсната защита срещу заплахи за Вашия среден бизнес със защитни стени от ново поколение.

Нашите експерти карат технологията да работи за Вас

Решавайте проблемите по-бързо. Подобрете оперативната ефективност. Намалете риска от престой. И се фокусирайте върху бизнес иновации.

Получете оптимална работа и управлявайте Вашата мрежа интелигентно с помощта на технически и професионален опит, инструменти и най-добрите практики.

Инвестирайте в бъдещето с увереност.

Вижте как капиталовото финансиране на Cisco може да Ви помогне.

За партньори

Търсите решение от партньор на Cisco? Свържете се с нашата партньорска екосистема.