A Cisco TelePresence teljes körű megoldás

Piacvezetőként a Cisco abban a helyzetben van, hogy a videoalapú csoportmunkát a lehető legjobb felhasználói élménnyel, a legszélesebb termékportfolióval és egyedülálló méretezhetőséggel párosítsa.

Intuitív felhasználói élmény

Intuitív felhasználói élmény

A Cisco olyan könnyen használható, kiváló minőségű és lebilincselő felhasználói élményt kínál, amely garantálja a megoldás elterjedését a felhasználók körében, és ezzel gyorsabban éri el a kívánt üzleti hatást. Kiállunk a természetes kommunikációs élmény mellett, amelyhez minőségi hanghívásokat és olyan intuitív és lebilincselő felhasználói élményt kínálunk a teljes termékportfolióban, amelynek része a kiváló minőségű iparági tervezés, a Cisco TelePresence Touch és a One-Button-To-Pushhoz hasonló fejlett funkciók. A teljes csoportmunka-megoldás integrációjával a felhasználói élmény még inkább teljessé válik.

TelePresence mindenkinek, mindenhol

TelePresence mindenkinek, mindenhol

A Cisco a végpontok, telepítési modellek és együttműködési struktúrák széles körét kínálja, így a TelePresence immár bárhol és bárki számára elérhető valóság. A csoportmegbeszélések dedikált, valósághű videoélményétől a többcélú megoldásokon és a személyes TelePresence-en keresztül a videokamerás telefonokig és a szoftverkliensekig a Cisco sokféle élményt kínál a találkozók lebonyolításához. Rugalmas telepítési modelljeink illeszkednek az Ön költségkeretébe, bővíthetővé teszik a telepítést és olyan nyílt, szabványokon alapuló kapcsolódást támogatnak, amely a kollégák, partnerek és ügyfelek között bármilyen típusú videohívás lebonyolítását lehetővé teszi. Mindez biztosítja a beruházás értékállóságát, és kellő rugalmasságot biztosít a meglévő rendszer jövőbeni bővítéséhez.

Könnyen méretezhető, könnyen felügyelhető és maximális megtérülést biztosít

Könnyen méretezhető, könnyen felügyelhető és maximális megtérülést biztosít

A TelePresence-megoldások szervezeten belüli és szervezetek közötti elterjedésével teljesen nyugodtan és szabadon méretezheti a rendszert, mivel a Cisco megoldásai a vállalatával együtt nőnek, és segítenek maximálisan kihasználni a termékek kiváló megtérülési mutatóit. A teljesen zökkenőmentes architekturális megközelítési módnak köszönhetően leegyszerűsödik a beruházás kezelése, így vállalata akadály nélkül növekedhet. És a Cisco video- és csoportmunkás technológia terén eszközölt beruházása a világon egyedülálló, hiszen világszerte több K&F központtal, nonstop támogatással és több ezer szolgáltatási helyszínnel folyamatos innovációt és az üzleti igények gyors kielégítését biztosítják.