A TelePresence a szervezeten belül és azon túl

A TelePresence üzleti értéke

A szervezetek a világ szinte minden pontján megtapasztalják, hogy milyen óriási előnyökkel jár a Cisco TelePresence-nek köszönhető gyorsabb döntéshozatal, a szorosabb munkakapcsolatok, a jobban ellenőrizhető költségek és a nagyobb hatékonyság.

Nem csak az ülésteremben

Nem csak az ülésteremben

A TelePresence már nem csak az ülésteremben képzelhető el. Ami korábban csak távoli álomnak tűnt, az mára sokak számára elérhető valóság. Gyakorlatialag végtelen az innovatív alkalmazások és a technológia felhasználási módjainak sora.

Alakítsa át üzletmenetét

Alakítsa át üzletmenetét

A video- és TelePresence-megoldások nemcsak ismereteinket bővítik, hanem egységesebbé teszik a szervezetet, továbbá megfelelő egyensúlyt teremtenek a munka és magánélet között. A Cisco TelePresence megoldásával a következőkre nyílik lehetősége:

  • Utazási költségek csökkentése _A HSBC egy hónap alatt 604 000 USD-t takarított meg.
  • Gyorsabb döntéshozatal_A Statoil hónapok helyett hetek alatt oldotta meg ugyanazokat a problémákat.
  • Az üzletmenet átalakítása_A Volkswagen a javítási periódusokat felére csökkentette.
  • Zöldebb alternatíva_A Telekom Austria 2 000 napnyi utazást takarított meg.
A TelePresence megtérülési mutatója

A TelePresence megtérülési mutatója

A videoszolgáltatással és a TelePresence-szel nemcsak költségeket lehet megtakarítani, hanem pénzt is lehet keresni, sőt versenyelőnyhöz is juttatja a vállalatokat. A TelePresence-technológia gyakorlatilag önfinanszírozó. Egy vezetői asztali rendszer kevesebbe kerül, mint két nemzetközi út, amelyre ezután már nem kell költenie. És akkor még nem is beszéltünk az utazás egyéb kiadásairól.


Megtérülés kiszámítása