A videokommunikáció felváltja a hangokommunikációt

TelePresence, új generációs videokonferencia

A világ egyre nagyobb, összetettebb és minden felgyorsult, ezért a csoportmunka kritikus fontosságú és stratégiai prioritássá vált. De hogyan lehet megoldani, hogy mindenki ugyanott tartson? Hogyan lehet az erőforrásokat úgy méretezni, hogy egyszerre több helyen is lehessünk? Hogyan lehet személyes kapcsolatot ápolni egyre nagyobb számú munkatárssal, ügyféllel, ügynökséggel, partnerrel és tanácsadóval?

A TelePresence-nek köszönhetően a csoportmunka középpontjába az ember kerül

A TelePresence-nek köszönhetően a csoportmunka középpontjába az ember kerül

A Cisco TelePresence az embert helyezi a csoportmunka és a videoélmény középpontjába, és olyan új együttműködési lehetőségeket nyit meg előttük, amellyel gyökeresen átalakíthatják vállalkozásaikat, felgyorsíthatják az innovációt, és kevesebb erőforrással is többet érhetnek el. Az új generációs videokonferenciának köszönhetően mindenki és mindenhol személyesen lehet jelen, ami a jelenleg legtermészetesebb és legéletszerűbb kommunikációs élményt kínálja a felhasználó számára.


Az üzletmenet átalakításának támogatása

Az üzletmenet átalakításának támogatása

A szervezetek világszerte megismerhetik a Cisco TelePresence forradalmi újdonságát. Képzelje el, hogy a szakértők egyszerre akár több helyen is lehetnének, ezzel optimalizálható az alkalmazottak munkaideje és fokozható a szervezeten belüli innováció üteme. Az ügyfelek a hatékonyabb csoportmunka következtében versenyelőnyhöz jutnak, így a TelePresence már nem csupán jól mutató extra funkció, hanem alapvető szükséglet.

Mindenkinek, mindenhol

Mindenkinek, mindenhol

Akár kezdő kisvállalkozóról, kormányhivatalról vagy világszerte több ezer felhasználót felölelő rendszert kiépítő világvállalatról van szó, mindenkinek és mindenhol megfelelő megoldást kínálunk. Tartson velünk és ismerje meg az iparág egyik legátfogóbb TelePresence-portfolióját és csoportmunka-architektúráját. A videomegoldás bevezetése sokkal egyszerűbb, mint gondolná.


Kedvenc Twitter bejegyzések a TelePresence-ről

Twitter logó