Maak beter gebruik van de expertise binnen de organisatie

TelePresence voor bedrijven

Cisco TelePresence is de stuwende kracht achter een nieuwe manier van samenwerken. Met onze technologie, die zorgt voor een natuurlijke en levensechte communicatiebeleving, kunnen zakelijke klanten beter gebruikmaken van de expertise binnen de organisatie. Iedereen binnen de organisatie is 'aanwezig', wat leidt tot betere en snellere besluitvorming. Dankzij ons brede portfolio kunnen klanten iedereen binnen het bedrijf een unieke en krachtige gebruikerservaring bieden, die precies aansluit bij de behoeften van de betreffende medewerker — of deze nu werkt vanuit een mobiele werkplek, kantoor, een vergaderruimte met andere teamleden of de directiekamer. Dankzij onze flexibele implementatie-opties weet u zeker dat u uw toepassing rendabel kunt laten meegroeien met de behoeften van uw organisatie.

Is TelePresence nieuw voor u

Is TelePresence nieuw voor u?

De wereld wordt groter en complexer, en verandert in razend tempo — wat goede samenwerking steeds belangrijker maakt. Als u voor het eerst aan de slag gaat met TelePresence wilt u weten welke voordelen en ervaringen Cisco TelePresence u te bieden heeft en hoe het u kan helpen uw besluitvorming te stroomlijnen, uw productiviteit te verhogen en uw bedrijfskosten verder te verlagen.

Breid uw huidige TelePresence-programma uit

Breid uw huidige TelePresence-programma uit

Als uw bedrijf al gebruikmaakt van TelePresence en profiteert van betere communicatie en samenwerking doordat iedereen altijd 'aanwezig' kan zijn, overweegt u misschien om uw bestaande functionaliteit uit te breiden. U kunt uw huidige toepassing eenvoudig uitbreiden, ook als dit geen volledige Cisco-oplossing is. Onze TelePresence-technologie is compatibel met meer dan alleen de op standaarden gebaseerde apparatuur. Zo blijft u profiteren van uw eerste investering en kunt u eenvoudig en rendabel blijven uitbreiden.

TelePresence, de stuwende kracht achter samenwerking.
Favoriete TelePresence-tweets

Twitter-logo