TelePresence binnen en buiten de grenzen van uw organisatie

De meerwaarde van TelePresence voor uw organisatie

Organisaties overal ter wereld ervaren hoe Cisco TelePresence transformaties stimuleert. De toepassing zorgt voor snellere besluitvorming, betere samenwerking tussen werknemers, betere beheersing van de kosten en een hogere productiviteit.

Niet alleen voor op kantoor

Niet alleen voor op kantoor

TelePresence is niet alleen meer bedoeld voor op kantoor. Deze technologie, die lange tijd als zeer exclusief werd gezien, alleen beschikbaar voor een select groepje mensen, is inmiddels voor steeds meer mensen binnen handbereik. De mogelijkheden met deze innovatieve technologie zijn op dit moment onbegrensd.

Transformeer uw bedrijf

Transformeer uw bedrijf

Video en TelePresence winnen aan populariteit omdat ze bijdragen aan de verspreiding van kennis, het op ťťn lijn brengen van de organisatie en het verbeteren van de balans tussen werk en vrije tijd bij werknemers. Met Cisco TelePresence kunt u...

  • reiskosten verlagen—HSBC bespaarde US$604.000 in ťťn maand.
  • sneller besluiten nemen—Statoil loste problemen op binnen weken in plaats van maanden.
  • uw bedrijfsprocessen transformeren—Volkswagen wist reparaties in de helft van de tijd uit te voeren.
  • milieuvriendelijker gaan werken—Het Oostenrijkse Telekom heeft al 2000 dagen aan geplande zakenreizen kunnen schrappen.
De ROI van TelePresence

De ROI van TelePresence

Met video en TelePresence kunt u meer dan alleen geld besparen—u kunt ook uw inkomsten verhogen en profiteert van concurrentievoordeel. Investeringen in TelePresence betalen zich altijd terug. Investeren in een systeem voor uw bureaublad is goedkoper dan investeren in twee internationale zakenreizen, die u zich met dit systeem kunt besparen. En dan hebben we nog niet eens de reiskosten meegerekend.

ROI berekenen