Klanttransformaties in financiŽn

TelePresence-toepassingen in de financiŽle industrie

FinanciŽle instellingen hebben overal ter wereld hetzelfde primaire doel: het behalen van een winstgevende groei tegen een aanvaardbaar risico. Het beheren van enorme hoeveelheden informatie om advies te geven, transacties te verwerken en klanten de hoogst mogelijke waarde te bieden is een primaire focus. Of het nu de financiŽle markten zijn, het bankwezen of verzekeringen, Cisco TelePresence helpt deze financiŽle instellingen overal ter wereld betere training en klantenservice te bieden, vragen efficiŽnter te beantwoorden en een groter aanbod aan diensten te leveren op meer locaties.

Bank of Montreal

Behandelde casestudy: Bank of Montreal

Met leiders en experts verspreid over meerdere locaties had de Bank of Montreal (BMO) een oplossing nodig om de besluitvorming te versnellen, iedereen op dezelfde lijn te krijgen en klanten een betere samenwerking en service te kunnen bieden door hun expertise naar veel locaties te schalen.

Meer TelePresence-casestudy's voor financiŽle diensten

Toepassingen voor financiŽle diensten:

 • Gespecialiseerde diensten uitbreiden: met TelePresence kunnen gespecialiseerde diensten worden uitgebreid naar elke vestiging van de instelling, zodat meer diensten kunnen worden geleverd aan klanten tegen lagere kosten.
 • Business-to-business-diensten verbeteren: investeringsbanken, activabeheerders, beleggingsfondsen, hedgefondsen en Fortune 2000-ondernemingen werken met elkaar samen terwijl de SEC of interne compliancenormen worden nageleefd.
 • Training voor professionele certificeringen en werknemersretentie: met TelePresence kunnen werknemers professionele certificeringen behalen en behouden via on-demand en live streaming trainingscursussen, zonder de tijd of kosten voor het reizen naar trainingsfaciliteiten.
 • Externe kantoren en vestigingen met elkaar verbinden: met TelePresence kunnen externe kantoren en vestigingen nauw in contact blijven met het hoofdkantoor en direct visueel samenwerken.
 • Communicatie onder leidinggevenden verbeteren: leiderschapsteams kunnen beter in contact blijven met teamleden op afstand via regelmatig geplande en ad hoc TelePresence-vergaderingen voor strategische planning, risicobeheer en naleving van wet- en regelgeving.
 • Verbeterde klantervaring: klanten voorzien van een breder aanbod aan financiŽle diensten, snellere responstijden en betere resultaten via directe visuele verbindingen met klantenservice, specialisten en besluitvormers.
 • Gestroomlijnde activiteiten: kosten verlagen, tijd besparen en efficiŽntie verbeteren met interne processen, zoals:
  • Lagere juridische kosten: documenten controleren en uitvoeren, beŽdigde verklaringen afnemen en deposito's aannemen en uitgeven.
  • EfficiŽntie van training verhogen: door veel werknemers in geografisch verspreide locaties met ťťn videosessie te trainen wordt tijd bespaard en zijn minder trainers in het bedrijf nodig.
  • Winstgevendheid van callcenter verhogen: callcenteractiviteiten coŲrdineren via TelePresence om reiskosten te verlagen en toch constant contact te houden binnen de gehele organisatie.
  • Prestaties van IT-ontwikkelingsteam verbeteren: verspreide ontwikkelingsteams helpen ontwerpen, whiteboarden en problemen oplossen in real time met volledige audio- en visuele interactie om de kwaliteit en tijdige levering van IT-projecten te verbeteren.