Serviceprovider

Producten voor serviceproviders

Onze open netwerkarchitectuur voor serviceproviders combineert bedrijfsvoordelen van ontwikkeld SDN, NFV en geavanceerde integratiemogelijkheden, en toepassingsgedreven interacties tussen deze aanvullende Cisco-platforms:

Onze open netwerkarchitectuur voor serviceproviders omvat het volgende portfolio van vernieuwende producten en oplossingen.

Netwerkinfrastructuurproducten

De Evolved Programmable Network-infrastructuur bestaat uit fysieke en virtuele reken-, netwerk- en opslagelementen en convergeert dienstverlening over uw vaste en mobiele toegang, edge, core, packet optical-transport en datacenterinfrastructuur.

Evolved Services Platform (ESP)

Biedt flexibele, open, geavanceerde service-integratie en beheerde softwaremodules om u te helpen de levering van cloudgebaseerde service te versnellen.

Infrastructuursoftware voor serviceproviders

Meer informatie over onze software voor het modelleren, ontwerpen en analyseren van IP/MPLS-netwerken van meerdere leveranciers

Mobiele internetproducten

Kom tegemoet aan de vraag van de klant naar mobiele internetservices. Onze producten geven uw netwerk meer bereik en intelligentie. Door gebruik te maken van een gevirtualiseerde core-infrastructuur kunt u bovendien sneller services ontwikkelen dan ooit.

Videoproducten

Creëer nieuwe gesynchroniseerde op video gebaseerde ervaringen voor verschillende apparaten die visueler, socialer en interactiever zijn.

Datacenter-switches

Bouw een datacenternetwerk op basis van switches die zorgen voor betere schaalbaarheid van de infrastructuur, operationele continuïteit en transportflexibiliteit.

Oplossingen voor cloudproviders

Optimaliseer uw datacenter- en netwerkactiviteiten met Cisco-oplossingen voor cloud- en systeembeheer.