Cisco Norge topper «Great Place to Work»-kåring – med alle ansatte på hjemmekontor

SAN JOSE, Calif. – 2. Juni, 2021 – Nå som stadig flere ressurser flyttes til skyen, lanserer Cisco nye løsninger for bedrifter som ønsker å akselerere sine digitale transformasjoner og levere sømløse opplevelser.

Den hyper-tilkoblede verden vi nå lever i er avhengig av skybaserte tjenester mer enn noen gang. IT-ansatte står overfor utfordringer som skal gi mennesker optimale digitale opplevelser hvor som helst og når som helst. Som et resultat beveger bedrifter seg til en operativ skydrevet modell basert på hastighet, innsikt og kontroll for å koble stadig større deler av distribusjonen av applikasjoner, brukere og teknisk personale.

Hybride skyambisjoner

Cisco har i løpet av de siste seks årene investert flere milliarder dollar på å bygge skyteknologi inn i alle deler av virksomheten for å støtte bedrifters hybride skyambisjoner, og hjelpe dem med å lage komplette skystrategier på fem viktige områder: kontinuitet, innsikt, sikkerhet, tilkobling og drift. I dag leverer teknologiselskapet bransjens mest omfattende synlighets- og nettverksintelligensløsninger på tvers av apper, internett og skyer.

– Brukervennlighet er nøkkelen til suksess i en digital verden, sier Henrik Vaage, CPO, Cloud Infrastructure og Software Lead i Cisco Norge. – Vi skal gi bedrifter muligheten til å levere best mulig applikasjonsopplevelser på en sikker måte. Det er bare Cisco som kan drive frem de hybride skyløsningene, og tilby synligheten, innsikten og automatiseringen, som er nødvendig for å være virkelig skysmarte.

Optimalisering av applikasjonsopplevelser

Under dagens virtuelle Future Cloud event viser Cisco frem nye innovasjoner for hvordan de optimaliserer sin skystrategi på tvers av flere områder. De nye løsningene skal hjelpe ledende merkevarer verden over med å koble til, sikre og automatisere for å levere sømløse digitale opplevelser i dagens hybride skyverden.


– Nå som organisasjoner i økende grad er avhengige av skyapplikasjoner som er aktive i flere skyer, blir driften av disse hybride-IT-miljøene overveldende kompliserte. IT-ansatte må overvåke og optimalisere applikasjonsopplevelser, og arbeide sammen med utviklere. Ledere innen IT bør se på Ciscos nyeste hybride skyinnovasjoner, som et modig steg av en sky-nøytral aktør som muliggjør og hjelper kunder med sine utfordringer. Dette gjør de ved å tilby hybride skyløsninger, som igjen gjør det enklere å gjennomføre skystrategier, sier Stephen Elliot, programdirektør, I&O, Cloud Operations og DevOps i IDC.

– Cisco har vært en verdifull partner i lanseringen av Rakuten Mobiles cloud-native mobilnettverk i Japan. Ved å utnytte Ciscos høye ytelse 100G og 400G Nexus skyinfrastruktur, nettverksautomatisering og synlighet, jobber vi mot vårt mål som ikke bare handler om å levere den beste mobiltilkoblingsopplevelsen for våre kunder i Japan, men også for kunder globalt innen telekom, bedrift og offentlig sektor gjennom Rakuten Communications Platform, sier Tareq Amin, Chief Technology Officer i Rakuten Mobile.

Ciscos nye hybride skyinnovasjoner inkluderer:

  • Hybride skyoperasjoner:

o   Den nye Cisco UCS® X-serien: Ciscos banebrytende og komplette Computing System (UCS) brukes i datasentre av mer enn 50 000 bedrifter over hele verden. UCS X-Series er fullintegrert med Cisco Intersight, og er det første systemet av sitt slag designet for hybride operasjoner fra skyen og på tvers av skyene. Det er en helt ny formfaktor som kombinerer rack- og blade servere i ett modulært system og har revolusjonerende UCS X-Fabric-teknologi. Den er tilpasset hybridskyens tidsalder –bygget for fleksible arbeidsmengder og klargjort for fremtiden det neste tiåret med disruptive teknologier og bransjeinnovasjon innen prosessorer, akseleratorer og datakoblinger.

o   Intersight Cloud Orchestrator: Tilbyr en forenklet kode, brukervennlig automatiseringsrammeverk som forenkler komplekse systemer, slik at IT Ops enkelt kan koordinere infrastruktur og arbeidsmengder, samt akselerere levering av tjenester.

o   Intersight Workload Engine: En kraftig plattform for moderne, cloud native arbeidsmengder. Bygget på en åpen kildekode Kubernetes og Kernel-basert virtuell maskin (KVM) fundament ved bruk av container-native virtualisering, er Intersight Workload Engine et Cisco-operativsystem for Hyperflex, med konsistent SaaS-administrasjon.

o   Cisco Service Mesh Manager: En ny utvidelse av Intersight Kubernetes-tjenesten, som gir dyp oversikt og forenklet administrasjon med policybasert sikkerhet og intuitiv visualisering av tjenestetopologier i K8s klynger on-premise og i skyen.

o   Cisco Cloud ACI: Tilgjengelig på AWS, Azure og nå på Google Cloud med generell tilgjengelighet høsten 2021. Cloud ACIs felles prosedyre og driftsmodell reduserer drastisk kostnadene og kompleksiteten ved å administrere hybride- og multicloud-distribusjoner.

  • Synlighet og innsikt:

o   Integrering av ThousandEyes internett og skyintelligens med Cisco Catalyst 8000 Edge Series for SD-WAN og Cisco Nexus 9000-svitsjer for datasentre for å gi bedrifter verdifull innsikt i nettverkshelse og applikasjonsytelse, overvåking på tvers av campus, bransjer, datasentre og hvert punkt av WAN-nettverket mellom bruker og applikasjoner.

o   Nexus Dashboard Orchestrator fungerer som en «singel pane of glass» for å konfigurere og administrere vanlige prosedyrer på tvers av flere lokale ACI-nettsteder, AWS og Microsoft Azure-regioner, og blir tilgjengelig i Google Cloud i høst.

o   Intersight Cloud Orchestrator: Tilbyr en forenklet kode, og brukervennlig rammeverk for å opprette og automatisere komplekse former for arbeidsflyt, slik at IT Ops enkelt kan koordinere infrastruktur og arbeidsmengder og akselerere levering av tjenester.

  • Customer Experience (CX) Services for Cloud

o   CX Business Critical Services for Cloud tilbyr rådgivningstjenester pluss ekspertise for arkitektur, distribusjon, sikring og optimalisering av digitale transformasjoner.

o   CX Intersight Workload Optimizer Services forbedrer ressursforbruket til applikasjoner i skyen.

o   CX Advanced Services for ThousandEyes og SD-WAN leverer den beste applikasjonsopplevelsen for skyløsninger, og bidrar med ekspertdesign og integrering for å redusere prosjektkompleksitet og hastighetstransformasjon.

Custom Quick Start Solutions tilbyr tjenester for ende til ende automatisering og infrastruktur-as-a-code (IaaC).