Wat zijn de voordelen van een draadloos netwerk?

Uw draadloze netwerk vergroot de toegankelijkheid – voor werknemers en gasten – en kan u helpen bij het uitbreiden van uw netwerk.

 

Draadloos kan productiviteit en samenwerking verbeteren

Elke minuut telt in uw branche en een draadloos netwerk is een krachtige tool die de productiviteit en het delen van informatie bevordert. Met vrije toegang tot documenten, e-mails, toepassingen en andere resources kunnen werknemers gaan waar ze moeten zijn en nog steeds toegang hebben tot middelen waarmee ze hun werk kunnen doen.

Bekijk de voordelen van een draadloos netwerk

  • Mobiliteit en samenwerking. Blijf verbonden terwijl u zich over uw bedrijfsterrein verplaatst. Benader actuele berichten en alle documenten en apps op het netwerk, waar dan ook, altijd.
  • Toegankelijkheid. Bied netwerktoegang voor uw hele organisatie, ook in gebieden die lastig te bereiken waren met het bekabelde netwerk, zodat uw hele team contact kan houden.
  • Uitbreidbaarheid. Breid uw netwerk efficiënt uit en voeg nieuwe gebruikers en locaties toe zonder kabels aan te hoeven leggen.
  • Gasttoegang. Bied gastgebruikers veilige netwerktoegang, zoals klanten en zakelijke partners, terwijl uw netwerkresources beschermd blijven.

Ga aan de slag met een gratis trial van Cisco Meraki-cloudnetworking

Wilt u meer weten?

Security

Onze bronnen helpen u het security landschap te begrijpen en technologieën te kiezen om uw bedrijf te beschermen.

Samenwerking

Met deze tools en artikelen kunt u belangrijke beslissingen nemen over communicatie om zo uw bedrijf te schalen en verbonden te blijven.

Networking

Leer hoe u de juiste beslissingen kunt nemen bij het opzetten en onderhouden van uw netwerk zodat uw bedrijf kan floreren.

Resource Center

Krijg stappenplannen, checklists en andere tips om aan die behoeften te voldoen en uw bedrijf te schalen en te laten floreren.