Saradnja

 

Usluge za saradnju

Ostvarite viziju svoje organizacije vezanu za saradnju

Cisco rešenja za saradnju obuhvataju širok opseg tehnologija, uključujući krajnje tačke za saradnju, konferencije, saradnju sa klijentima i objedinjene komunikacije – sve sa mobilnošću na umu. Pomoću uvida iz Cisco usluga za saradnju, vaša organizacija može da stremi novim inicijativama i tehnologijama za saradnju, da olakša primenu i upravlja infrastrukturom saradnje uz veću vidljivost i bolji odziv.

  • Uskladite odluke vezane za tehnologiju sa poslovnim zahtevima i otključajte vrednost saradnje
  • Upravljajte troškovima, ubrzajte primenu i pokažite brz povratak investicija
  • Identifikujte i rešite probleme brzo da biste poboljšali vreme rada i održavajte nesmetan rad postojećih procesa
  • Uspešno integrišite postojeće baze podataka pomoću novih alatki i platformi za saradnju da biste isporučili objedinjeno korisničko iskustvo
  • Saznajte kako da upravljate promenom tako da ne upravlja vama i otkrijte stvarnu vrednost najvećeg resursa. Vaši ljudi. (2:04 min)Video

Cisco usluge nude sveobuhvatni, ali fleksibilni pristup da biste podržali svoje preduzeće u svakoj fazi razvoja vašeg okruženja za saradnju.

Krajnje tačke usluga za saradnju

Krajnje tačke usluga za saradnju

Cisco usluge nude sveobuhvatni portfolio usluga za saradnju da biste podržali širok opseg Cisco krajnjih tačaka, od IP telefona i video konferencija do veb, mobilnih i klijenata za računare.

Saznajte više
Usluge za konferencije

Usluge za konferencije

Od planiranja i dizajniranja do optimizacije i podrške, Cisco Services for Collaborative Conferencing rešenja pomažu u uspostavljanju nesmetanog korisničkog iskustva pomoću visokokvalitetnih, prilagodljivih veb i video mogućnosti.

Saznajte više
Usluge za saradnju sa klijentima

Usluge za saradnju sa klijentima

Uz sveobuhvatne opcije planiranja i podrške, Cisco usluge vam mogu pomoći da napravite osnovu za efikasnije odnose sa klijentima i poboljšanu korisničku službu uz integrisana rešenja centra za kontakte.

Saznajte više
Usluge za objedinjene komunikacije

Usluge za objedinjene komunikacije

Cisco usluge vam mogu pomoći da bolje upravljate glasom, video zapisom, mobilnošću i prisutnošću da biste pružali pouzdane i napredne mogućnosti komunikacije za svoj tim bez obzira na to odakle oni rade.

Saznajte više