Cisco Open Network Environment

Klantwaarde en -keuze, flexibele implementatie

Het Cisco Open Network Environment biedt alles wat u verwacht van Cisco, inclusief een uitgebreide visie over uw gehele IT-infrastructuur, flexibele implementatie-opties en investeringsbeveiliging met een geleidelijk integratiemodel. Bovendien helpen professionele services van Cisco en partners, plus internationale ondersteuning, succes op lange termijn te verzekeren.

  • Door de mogelijkheden van de bestaande, bewezen gevalideerde infrastructuur uit te breiden, wordt het risico en de voorbereidingstijd verlaagd.
  • Cisco Open Network Environment is ontworpen om te worden geÔmplementeerd op een gedetailleerde en incrementele manier zodat investeringen worden behouden en klantverloop wordt tegengegaan.
  • Cisco Open Network Environment profiteert van Cisco-innovatie in combinatie met industriegedreven ontwikkeling van SDN-technologieŽn en standaarden. Deze benadering behoudt maximale flexibiliteit en keuze voor klanten.

Cisco bevindt zich in een unieke positie om klanten te helpen om deze nieuwe technologieŽn te evalueren en vast te stellen hoe deze het best in een bredere netwerkstrategie kunnen worden geÔntegreerd. Als toonaangevend bedrijf wat betreft netwerken heeft Cisco de expertise en ervaring om u te helpen concrete waarde te onttrekken uit deze opkomende technologieŽn ter ondersteuning van de strategische doelen van uw organisatie.

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner