Cloudoplossingen

Cisco begrijpt de wereld van vele clouds

Vaak wordt gedacht dat cloud computing wordt uitgevoerd via één enkele, gigantische cloud die voor iedereen op dezelfde manier werkt. In werkelijkheid zijn er verschillende soorten clouds, zoals:

Organisaties moeten hun resources updaten, bedrijfsprocessen vereenvoudigen en zorgen dat alles goed samenwerkt in deze wereld met vele clouds. Om te bevorderen dat klanten optimaal profiteren van cloud computing, biedt Cisco innovatieve architecturen en een uitgebreide reeks professionele en technische cloudservices en -innovaties.

Video CloudVerse

Vereenvoudigde, schaalbare, sterk beveiligde architecturen

Cisco's cloudstrategie en de bijbehorende architecturen zijn ontwikkeld om samenwerking en interoperabiliteit te bevorderen binnen, tussen en voorbij de verschillende soorten clouds. Dit kan zorgen voor een concurrentievoordeel opleveren en een betere efficiëntie van cloud computing.

De waarheid is dat noch het datacenter noch het netwerk alleen het probleem kan oplossen. Er moet worden samengewerkt. De uitdaging bestaat erin om datacenters te consolideren, om ze als één geheel te laten samenwerken en om alle mogelijkheden van een intelligent cloudnetwerk tegelijkertijd te kunnen beheren.

Cisco levert de vereenvoudigde, schaalbare, uiterst veilige architecturen die nodig zijn voor cloud

Het bekijken van deze video vereist de nieuwste versie van Adobe Flash-player met JavaScript.

Flash-player downloaden

Profiteer optimaal van cloud computing

Met de Cloud Enablement Services van Cisco en een uitgebreid ecosysteem van partners kunt u gebruikmaken van een scala aan geïntegreerde oplossingen om cloud maximaal te benutten, en om u te helpen maximaal rendement te halen uit uw cloudtechnologie door:

  • Verbeterde productiviteit
  • Verschuiving van kapitaalkosten (CapEx) naar bedrijfskosten (OpEx)
  • Nieuwe kansen op het gebied van cloud computing voor het te gelde maken van services

Met Cisco werkt u met bestaande leveranciers of kiest u uit een lange lijst met partners en providers in elke regio. Cisco helpt bij planning, bouw en beheer zodat een uitstekende ervaring binnen, tussen en voorbij de cloud is gegarandeerd.

Strategische samenwerking met partners

De behoefte aan flexibele, kosteneffectieve en uiterst schaalbare IT-resources leidt tot een steeds grotere vraag naar op cloud gebaseerde service-, platform- en infrastructuur-als-service-modellen. Hoewel veel Cisco-partners geïntegreerde oplossingen en architecturen leveren, bieden alleen onze wereldwijde strategische partners de aanwezigheid en het bereik, naast een grondige horizontale en verticale expertise, om het bedrijf van de klant om te vormen.

Deze partners ondersteunen technologische besluitvorming op basis van beste praktijk-methodologieën, waarbij er voor elke kans of elk probleem grote technologische praktijkoplossingen en integratiemogelijkheden zijn. Samen met onze wereldwijde partners zijn we in staat een wereldwijde schaal, erkende merken en kwaliteit te leveren voor een werkelijke meerwaarde voor uw bedrijf.

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner