Együttműködés 

Együttműködési szolgáltatások

Váltsa valóra vállalata együttműködési elképzeléseit!

A Cisco együttműködési megoldásai a mobilitás jegyében olyan különféle technológiákat ötvöznek, mint például az együttműködési végpontok, a konferenciaszolgáltatás, az ügyfél-együttműködés és az egységes kommunikáció. A Cisco együttműködési szolgáltatásai lehetővé teszik vállalata számára az új együttműködési kezdeményezések és technológiák tervezését, megkönnyítik a telepítést, és elősegítik az együttműködési infrastruktúra áttekinthetőbb és hatékonyabb kezelését.

  • Igazítsa techológiával kapcsolatos döntéseit üzleti igényeihez, és aknázza ki az együttműködésben rejlő lehetőségeket
  • Csökkentse költségeit, növelje a telepítés sebességét, és érjen el gyors megtérülést
  • Azonosítsa és hárítsa el gyorsan a problémákat az állásidő csökkentése és a meglévő folyamatok további zökkenőmentes végrehajtása érdekében
  • Integrálja meglévő adatbázisait új együttműködési eszközökkel és platformokkal az egységes felhasználói élmény megteremtése érdekében
  • Ismerje meg, hogyan kezelheti a változásokat hatékonyan, és fedezze fel, valójában mekkora potenciál rejlik legnagyobb értékeiben: az alkalmazottaiban. (2 perc 04 mp)Videó

A Cisco Services átfogó, ugyanakkor rugalmas támogatást nyújt vállalata számára az együttműködésen alapuló környezet kialakításának bármely fázisában.

Együttműködési végponti szolgáltatások

Együttműködési végponti szolgáltatások

A Cisco Services együttműködési szolgáltatások széles választékát kínálja a legkülönfélébb Cisco-végpontok támogatásához az IP-telefonoktól és videokonferenciáktól a webes, mobil és asztali kliensekig.

Részletek
Konferenciaszolgáltatások

Konferenciaszolgáltatások

A tervezéstől és kialakítástól az optimalizáláson át a támogatásig a Cisco Services kiváló minőségű, méretezhető web- és videofunkciókkal rendelkező együttműködési konferenciamegoldásai tökéletes felhasználói élményt nyújtanak.

Részletek
Ügyfél-együttműködési szolgáltatások

Ügyfél-együttműködési szolgáltatások

A Cisco Services által kínált sokrétű tervezési és támogatási lehetőségek révén stabil ügyfélkapcsolatokat építhet ki, és javíthatja az ügyfélkiszolgálás színvonalát többek között az integrált ügyfélközpont-megoldások segítségével.

Részletek
Egységes kommunikációs szolgáltatások

Egységes kommunikációs szolgáltatások

A Cisco Services segítségével hatékonyabban kezelheti hangalapú, video-, mobilitási és jelenlétkezelő alkalmazásait, hogy korszerű és megbízható kommunikációs megoldást biztosíthasson csapata számára a munkavégzés helyétől függetlenül.

Részletek


Kérdése van? Válaszolunk!