Yhteistyö

Yhteistyö palveluissa

Saavuta organisaatiosi yhteistyötavoitteet

Cisco tarjoaa eri tekniikoihin perustuvia yhteistyöpäätepisteiden, neuvotteluiden, asiakaspalvelun ja yhtenäisen viestinnän yhteistyöratkaisuja. Palveluiden keskeinen tähtäin on tehokkaassa mobiilikäytössä. Ciscon joustavuutta painottavien yhteistyöpalveluiden avulla organisaatiosi voi käynnistää uusia yhteistyötä parantavia hankkeita ja -tekniikoita, helpottaa niiden käyttöönottoa ja hallita niihin liittyvää ifastruktuuria.

  • Löydä liiketoiminnan kannalta olennaiset tekniset ratkaisut ja yhteistyön todellinen arvo.
  • Hallitse kustannuksia ja nopeuta käyttöönottoa, niin saat nopean ja selvästi mitattavan tuoton sijoituksellesi.
  • Paranna järjestelmien käytettävyyttä ja olemassa olevien prosessien toimivuutta tunnistamalla ja ratkaisemalla ongelmat nopeasti.
  • Tarjoa yhtenäisempi käyttökokemus käyttämällä olemassa olevia tietokantoja uusilla yhteistyötyökaluilla ja -järjestelmillä.
  • Lue, miten muutos toteutetaan hallitusti, ja selvitä, mikä on tärkeimmän työkalusi – työntekijöiden – todellinen arvo. (2 min 04 s)Video

Cisco Services -palveluvalikoimassa on monipuolisia ja joustavia yhteistyöratkaisuja yhtiöiden erilaisiin tarpeisiin järjestelmien käyttöönoton eri vaiheissa.

Yhteistyöpäätepisteiden palvelut

Yhteistyöpäätepisteiden palvelut

Cisco Services tarjoaa kattavan valikoiman yhteistyöratkaisuja Ciscon päätelaitteisiin IP-puhelimista ja videokonferenssilaitteista web- ja mobiilisovelluksiin tai työpöytäratkaisuihin.

Lisätietoja
Neuvottelupalvelut

Neuvottelupalvelut

Cisco Services for Collaborative Conferencing sisältää korkealaatuisia ja saumattoman käyttökokemuksen tarjoavia skaalautuvia web- ja videoratkaisuja suunnittelun, laadinnan, optimoinnin ja tuen käyttötarkoituksiin.

Lisätietoja
Asiakaspalvelun ratkaisut

Asiakaspalvelun ratkaisut

Cisco Services sisältää laajoja suunnittelu- ja tukitoimintoja. Palveluiden avulla voit rakentaa tehokkaampia asiakassuhteita ja parantaa asiakaspalvelua integroiduilla asiakaspalvelukeskusratkaisuilla.

Lisätietoja
Yhtenäisen viestinnän palvelut

Yhtenäisen viestinnän palvelut

Cisco Services -palveluilla voit hallita paremmin puheeseen, videokuvaan ja mobiilikäyttöön perustuvia viestintäratkaisuja ja tarjota tiimeille luotettavat ja kehittyneet viestintätyökalut sijainnista riippumatta.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Share