Collaboration

Collaboration-tjenester

Nå din virksomheds samarbejdsvision

Ciscos collaboration-løsninger dækker en bred vifte af teknologier, herunder Collaboration-endepunkter, Conferencing, Customer Collaboration og Unified Communications - alt sammen med fokus på mobilitet. Med hjælp og indsigt fra Cisco Collaboration Services kan din virksomhed planlægge nye collaboration-initiativer og -teknologier, lette installationen og administrere collaboration-infrastrukturen med større synlighed og fleksibilitet.

  • Tilpas teknologibeslutninger til forretningskrav, og få gavn af collaboration
  • Administrér omkostninger, øg installationshastigheden, og opnå et hurtigt investeringsafkast
  • Identificér og løs hurtigt problemer for at forbedre oppetiden og holde eksisterende processer kørende
  • Integrér eksisterende databaser med nye collaboration-værktøjer for at opnå en ensartet brugeroplevelse
  • Få mere at vide om, hvordan ændringen skal administreres, så den ikke administrerer dig og afdæk dit største aktivs virkelige værdi. Dine medarbejdere. (2:04 min)Video

Cisco Services tilbyder en omfattende men fleksibel tilgang til understøttelse af din virksomhed i alle udviklingstrin i dit collaboration-miljø.

Tjenester til Collaboration-endepunkter

Tjenester til Collaboration-endepunkter

Cisco Services indeholder en omfattende portefølje af collaboration-tjenester til understøttelse af en bred vifte af Cisco-endepunkter, fra IP-telefoner og videokonferencer til web, mobil og desktopklienter.

Få mere at vide
Conferencing-tjenester

Conferencing-tjenester

Fra planlægning og design til optimering og support; Cisco Services for Collaborative Conferencing-løsninger kan bruges til at skabe en gnidningsfri brugeroplevelse med skalérbare web- og videofunktioner af høj kvalitet.

Få mere at vide
Customer Collaboration-tjenester

Customer Collaboration-tjenester

Med omfattende planlægnings- og supportfunktioner kan du bruge Cisco Services til at skabe en basis for mere effektive klientrelationer og bedre kundeservice med integrerede kontaktcenterløsninger.

Få mere at vide
Tjenester til Unified Communications

Tjenester til Unified Communications

Du kan bruge Cisco Services til bedre at administrere tale, video, mobilitet og presence for at opnå pålidelige og avancerede kommunikationsfunktioner til dit team, uanset, hvor de arbejder.

Få mere at vide

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del