Imate račun?

 •   Vsebina po meri
 •   Vaši izdelki in podpora

Potrebujete račun?

Ustvarite račun

Spletna izjava o zasebnosti podjetja Cisco

Središče za zaupanje in preglednost

Cisco si prizadeva zagotoviti močno zaščito naših strank, izdelkov in podjetja. Verjamemo, da si moramo pridobiti zaupanje in ga ohraniti, zmanjšati tveganja in preprosto narediti, kar je prav.

Cisco Systems, Inc. in njegove odvisne družbe (v nadaljevanju: Cisco) si prizadevajo zavarovati vašo zasebnost in vam zagotoviti pozitivno izkušnjo na naših spletnih mestih ter pri uporabi naših izdelkov in storitev (v nadaljevanju: rešitev ali rešitve).

Ta izjava o varovanju zasebnosti velja za spletna mesta in rešitve družbe Cisco, ki vsebujejo povezavo do te izjave ali se nanjo sklicujejo, ter opisuje naše ravnanje z osebnimi podatki in možnosti, ki so vam na voljo glede zbiranja osebnih podatkov, njihove uporabe, dostopa do njih ter njihovega posodabljanja in popravljanja. Dodatne informacije o naših postopkih, povezanih z osebnimi podatki, so lahko na voljo v opisih ponudb, dodatnih izjavah o varovanju zasebnosti ali obvestilih, ki jih damo pred ali med zbiranjem podatkov. Nekatera spletna mesta podjetja Cisco imajo lahko svojo izjavo o zasebnosti, v kateri je opisano, kako ravnamo z osebnimi podatki na teh spletnih mestih. Če je obvestilo, prikazano med zbiranjem podatkov, ali izjava o varovanju zasebnosti, ki velja posebej za neko spletno mesto ali rešitev, v navzkrižju s to izjavo o varovanju zasebnosti, velja tako obvestilo ali dodatna izjava o varovanju zasebnosti.

Zbiranje vaših osebnih podatkov

Ko uporabljate naša spletna mesta in rešitve ter stopate v stik z nami, bomo morda zbirali podatke o vas, vključno z osebnimi podatki. Osebni podatki so vsi podatki, ki jih je mogoče uporabiti za prepoznavanje posameznika, vključujejo pa lahko ime, naslov, e-poštni naslov, telefonsko številko, podatke za prijavo (številka računa, geslo), trženjske nastavitve, podatke o računih v družbenih omrežjih ali številko plačilne kartice. Če z vašimi osebnimi podatki povežemo druge podatke, bomo te povezane podatek obravnavali kot osebne podatke. Podatke zbiramo tudi od zaupanja vrednih zunanjih virov, za pomoč pri zbiranju osebnih podatkov pa najemamo tudi tretje osebe.

Osebne podatke zbiramo iz več razlogov, med drugim tudi iz teh:

 • Obdelavo vašega naročila, vključno s plačilnimi transakcijami,
 • zagotavljanje naročnine na bilten,
 • pošiljanje trženjskih sporočil,
 • ustvarjanje računa,
 • omogočanje uporabe nekaterih funkcij naših rešitev,
 • prilagajanje izkušnje pri uporabi,
 • zagotavljanje storitev za stranke,
 • upravljanje prošenj za zaposlitev,
 • zbiranje podatkov med postopkom prijave, ko opravljate računalniške preskuse znanja.

Mi in tretje osebe, ki jih najamemo, lahko podatke, ki jih skozi čas in na različnih spletnih mestih ter iz različnih rešitev zberemo od vas, združimo s podatki, pridobljenimi iz drugih virov. To nam pomaga izboljšati njeno splošno točnost in popolnost ter bolje prilagoditi naše interakcije z vami.

Če se odločite podjetju Cisco razkriti osebne podatke tretje osebe (npr. ime, e-poštni naslov in telefonsko številko), potrjujete, da imate dovoljenje tretje osebe, da to storite. Primeri tega so posredovanje referenčnega ali trženjskega gradiva prijatelju ali pošiljanje priporočil za zaposlitev. Tretje osebe se lahko odjavijo od prejemanja prihodnjih sporočil prek povezave v prvotnem sporočilu ali tako, da se obrnejo na privacy@cisco.com. Cisco in tretje osebe, ki jih Cisco najame, lahko v nekaterih primerih samodejno zbirajo podatke prek piškotkov, spletnih dnevnikov, spletnih svetilnikov in drugih podobnih sredstev. Te podatke uporabljamo za boljše razumevanje in izboljšanje uporabnosti, učinkovitosti delovanja in uspešnosti spletnega mesta, pomagajo pa nam tudi, da vsebino in ponudbe prilagodimo vam. Več informacij je v razdelku »Piškotki in druge spletne tehnologije« spodaj.

Uporabe vaših osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko uporabimo za namene našega poslovanja, zagotavljanja, izboljševanja in prilagajanja naših spletnih mest ter rešitev, pošiljanja trženjskih in drugih sporočil, povezanih z našim poslovanjem, ter za druge utemeljene namene, ki jih dovoljuje veljavna zakonodaja. Nekateri od načinov, kako lahko uporabljamo osebne podatke, so:

 • zagotavljanje rešitve, ki ste jo zahtevali;
 • analiza, podpora ter izboljšanje naših rešitev in vaše izkušnje na spletu;
 • prilagajanje spletnih mest, biltenov in drugih sporočil;
 • izvajanje in obdelava izpitov za pridobivanje naših certifikatov;
 • pošiljanje sporočil neposredno od podjetja Cisco ali naših partnerjev vam, vključno s takimi za namene trženja in zadovoljstva strank.

Nastavitve glede obveščanja lahko kadar koli spremenite. Oglejte si spodnji razdelek »Možnosti, ki so vam na voljo, in izbira nastavitev za obveščanje«.

Dostop do vaših osebnih podatkov in njihova točnost

Pomagati vam moramo pri zagotavljanju, da so vaši osebni podatki točni in posodobljeni. Ponujamo različne možnosti za dostop do vaših osebnih podatkov, njihov popravek, prikritje ali izbris:

 • Svoje osebne podatke in nastavitve za spletno mesto Cisco.com si lahko ogledate in jih uredite prek spleta s Ciscovim orodjem za upravljanje profila.
 • Nekatere Ciscove pravne osebe lahko nastopajo ali se obravnavajo kot »upravljavci podatkov«. Ko Ciscova pravna oseba nastopa kot upravljavec podatkov, lahko na podlagi veljavne zakonodaje o varstvu podatkov uveljavljate svoje pravice do dostopa in zahtevate popravke, prikritje ali dezaktiviranje neposredno pri tej Ciscovi pravni osebi, kot je opisano v ustrezni dokumentaciji rešitve.
 • Če potrebujete dodatno pomoč pri dostopanju do svojih osebnih podatkov, njihovem popravljanju, prikritju ali izbrisu, se lahko obrnete neposredno na nas. Prizadevamo si v dobri veri upoštevati vse razumne prošnje za dostop do vaših podatkov, njihov izbris, posodobitev ali popravek. Na vašo prošnjo se bomo odzvali v 30 dneh. Če vaši prošnji ne bomo mogli ugoditi, vam bomo zagotovili ustrezno pojasnilo.

Možnosti, ki so vam na voljo, in izbira nastavitev za obveščanje

Ponujamo vam možnost prejemanja različnih informacij v zvezi z našimi rešitvami. Nastavitve za obveščanje lahko upravljate na ta načina:

 • tako, da upoštevate navodila za preklic naročnine na ustrezna obvestila, ki so v vseh naših promocijskih e-poštnih sporočilih;
 • tako, da nam to sporočite po e-pošti ali po navadni pošti na naslov Cisco Systems, Inc., Privacy Legal Department, 170 West Tasman Dr., San Jose, CA 95134, ZDA. Navedite ime, e-poštni naslov in ustrezne podrobnosti o gradivu, ki ga ne želite več prejemati.
 • Za storitve kratkih sporočil (v nadaljevanju: SMS-storitve) z odgovorom STOP, END ali QUIT na SMS-besedilno sporočilo, ki ste ga prejeli.

Te izbire ne veljajo za storitvena obvestila ali druga obvezna sporočila, ki se štejejo za del nekaterih rešitev in jih lahko občasno prejmete, razen če prenehate uporabljati rešitev ali jo prekličete skladno z njenimi pogoji in določili. Z vašim dovoljenjem lahko vaše osebne podatke razkrijemo poslovnim partnerjem ali dobaviteljem podjetja Cisco, tako da vas bodo lahko obveščali o izdelkih in storitvah, ki vas bodo morda zanimali. Če želite onemogočiti to razkrivanje podatkov tretjim osebam za namene njihovega trženja, kliknite tukaj.

Če uporabljate naša spletna mesta, rešitve ali nam kako drugače daste osebne podatke, se strinjate, da vas lahko v elektronski obliki obveščamo glede varnostnih, zasebnostnih in skrbniških zadev, povezanih z vašo uporabo. Če npr. ugotovimo, da je prišlo do vdora v varnostni sistem, vas lahko poskušamo obvestiti z objavo obvestila na naših spletnih mestih ali e-poštnim sporočilom, ali tako, da kako drugače stopimo v stik z vami.

Deljenje vaših osebnih podatkov z drugimi

Vaše osebne podatke lahko delimo s tretjimi osebami za namene našega poslovanja, zagotavljanja, izboljševanja in prilagajanja naših rešitev, pošiljanja trženjskih in drugih sporočil, povezanih z našim poslovanjem, ter za druge utemeljene namene, ki so dovoljeni z veljavno zakonodajo ali kako drugače z vašim soglasjem.

Osebne podatke lahko z drugimi delimo na te načine:

 • znotraj podjetja Cisco in s katero koli od naših odvisnih družb po svetu za namene obdelave podatkov ali shranjevanja;
 • s poslovnim partnerji ali dobavitelji podjetja Cisco, tako da vas bodo lahko obveščali o svojih izdelkih in storitvah. Če želite onemogočiti, da bi Cisco podatke razkrival tretjim osebam za namene njihovega trženja, kliknite tukaj.
 • s poslovnimi partnerji, ponudniki storitev, pooblaščenimi zastopniki tretjih oseb ali podizvajalci za izvedbo zahtevane rešitve, storitve ali transakcije. Primeri tega so med drugim obdelava naročil in transakcij s kreditnimi karticami, gostovanje spletnih mest, gostovanje registracij za seminarje, pomoč pri pobudah, povezanih s prodajo ali poprodajo, in zagotavljanje podpore strankam;
 • v povezavi z morebitno združitvijo, prodajo sredstev podjetja, konsolidacijo ali prestrukturiranjem, financiranjem oziroma delno ali celotno pripojitvijo našega podjetja drugemu podjetju in med pogajanji za tak postopek;
 • v odgovoru na zahtevo pristojnega organa za podatke, če menimo, da je razkritje skladno s katerim koli upoštevnim zakonom, predpisom ali sodnim postopkom ali drugače zahtevano z njim;
 • z organi odkrivanja in pregona kaznivih dejanj, državnimi organi ali tretjimi osebami, kot je potrebno za ravnanje skladno s sodnimi in drugimi pravnimi postopki ali zahtevami glede nacionalne varnosti, zaščito pravic, lastnine ali varnosti podjetja Cisco, njegovih poslovnih partnerjev, vas ali drugih oziroma kot drugače zahteva veljavna zakonodaja;
 • v združeni in/ali anonimizirani obliki oziroma v obliki brez identifikacijskih podatkov, ki je ni razumno mogoče uporabiti za vašo prepoznavo;
 • če vas drugače obvestimo in se strinjate z razkritjem.

Varnost vaših osebnih podatkov

Osebne podatke, ki so nam zaupani, nameravamo zaščititi in z njimi varno ravnati skladno s to izjavo o zasebnosti. Cisco uporablja fizična, administrativna in tehnična varovala, zasnovana za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem. Tudi od naših dobaviteljev pogodbeno zahtevamo, da te podatke zaščitijo pred nepooblaščenim dostopom, uporabo in razkritjem. Za internet pa ni mogoče jamčiti stoodstotne varnosti, zato ne moremo zagotoviti ali zajamčiti varnosti kakršnih koli osebnih podatkov, ki nam jih daste.

Hranjenje osebnih podatkov

Nekatere osebne podatke bomo hranili, kot je potrebno za izpolnjevanje namenov, za katere so bili zbrani. Vaše osebne podatke bomo hranili in uporabljali, kot je potrebno za ravnanje skladno z našimi poslovnimi zahtevami, zakonskimi obveznostmi, reševanje sporov, varovanje našega premoženja in uveljavljanje naših pogodb.

Uporaba piškotkov in drugih spletnih tehnologij

Tako kot mnoga spletna mesta tudi Cisco uporablja orodja za samodejno zbiranje podatkov, kot so piškotki, vdelane spletne povezave in spletni svetilniki. Ta orodja zbirajo nekatere standardne podatke, ki jih brskalnik pošlje našemu spletnemu mestu. To sta na primer vrsta brskalnika in naslov spletnega mesta, s katerega ste prišli na naše spletno mesto.

Zbirajo lahko tudi podatke o:

 • vašem naslovu IP (Internet Protocol) – to je število, samodejno dodeljeno računalniku ali napravi, ko se povežete z internetom. To je edinstveni naslov, ki ga računalniku dodeli ponudnik internetnih storitev ali IT-oddelek v omrežju TCP/IP. Naslov IP med drugim omogoča, da spletni strežniki najdejo in prepoznajo vašo napravo;
 • poteku toka klikov – to na primer vključuje strani, ki si jih ogledate, in povezave, ki jih kliknete. S temi orodji je vaš obisk našega spletnega mesta lažji in bolj dragocen, saj lahko tako ponudimo izkušnjo, prilagojeno vam, in vas prepoznamo, ko se vrnete. Preberite več o tem, kako uporabljamo orodja za samodejno zbiranje podatkov, kot so piškotki in pripomočki.

Preberite več o tem, kako posodobiti izbrane možnosti, povezane s temi orodji.

Na našem spletnem mestu so tudi t. i. pripomočki. To so interaktivni miniprogrami, ki se na našem spletnem mestu izvajajo zaradi zagotavljanja določenih storitev drugih podjetij. Primer tega so prikazi novic, mnenj, glasbe in drugega. Prek pripomočkov lahko zbiramo osebne podatke, kot je vaš e-poštni naslov. Pripomočki lahko tudi nastavljajo piškotke, ki omogočajo njihovo pravilno delovanje. Podatke, ki jih zbirajo pripomočki, ureja pravilnik o varovanju zasebnosti podjetja, ki je ustvarilo pripomoček.

Nekateri brskalniki morda ponujajo funkcijo »ne sledi«, ki spletnim mestom, ki jih obiščete, pošilja signale, da ne želite, da spremljajo vaše spletne dejavnosti. To se razlikuje od blokiranja ali izbrisa piškotkov, saj lahko brskalniki, v katerih je omogočena funkcija »ne sledi«, še vedno sprejemajo piškotke.

Trenutno ni standarda glede tega, kako naj se podjetja odzovejo na signale »ne sledi«, bo pa morda razvit v prihodnosti. Ciscova spletna mesta se trenutno ne odzivajo na signale »ne sledi«. Če bomo to storili v prihodnosti, bo način, kako to počnemo, opisan v tej izjavi o zasebnosti. Preberite več o možnosti »ne sledi«.

S tretjimi osebami sodelujemo pri prikazovanju oglasov na svojem spletnem mestu ali upravljanju svojih oglasov na drugih spletnih mestih. Tretje osebe, s katerimi sodelujemo, lahko uporabljajo piškotke ali podobne tehnologije za prikazovanje oglasov na podlagi vaših brskalnih dejavnosti in zanimanja. Tako oglaševanje lahko onemogočite.

Onemogočanje oglaševanja na podlagi zanimanja:

Upoštevajte, da se bodo splošni oglasi, ki niso prilagojeni posamezniku, še vedno prikazovali.

Povezana spletna mesta

Navedemo lahko povezave do drugih spletnih mest in storitev tretjih oseb, ki so zunaj našega nadzora in zanje ne velja ta izjava o zasebnosti. Priporočamo, da preberete izjave o zasebnosti na teh (in vseh drugih) spletnih mestih, ki jih obiščete.

Forumi in klepetalnice

Če na spletnem mestu podjetja Cisco sodelujete v forumu za razprave, lokalni skupnosti ali klepetalnici, upoštevajte, da so informacije, ki jih tam navedete (tj. vaš javni profil), splošno na voljo drugim in se lahko uporabijo za stik z vami, pošiljanje nezahtevanih sporočil ali za namene, nad katerimi ne Cisco ne vi nimate nadzora. Upoštevajte tudi, da imajo lahko posamezni forumi in klepetalnice dodatna pravila in pogoje. Cisco ni odgovoren za osebne ali kakršne koli druge podatke, ki jih razkrijete v teh forumih. Če želite zahtevati odstranitev svojih osebnih podatkov iz našega spletnega dnevnika ali foruma skupnosti, nam pišite na privacy@cisco.com. V nekaterih primerih morda ne bomo mogli odstraniti vaših osebnih podatkov, o čemer vas bomo tudi obvestili in vam sporočili razloge.

Zasebnost otrok

Cisco staršem in skrbnikom priporoča, da imajo dejavno vlogo v spletnih dejavnostih svojih otrok. Cisco ne zbira vede osebnih podatkov od otrok brez ustreznega soglasja staršev ali skrbnikov. Če menite, da smo brez ustreznega soglasja zbrali osebne podatke od nekoga, ki je v vaši državi mladoleten, nas o tem obvestite na enega od načinov, opisanih v razdelku za stik z nami, in nemudoma bomo ustrezno ukrepali, da težavo raziščemo in odpravimo.

Soglasje k prenosu, obdelavi in shranjevanju osebnih podatkov

Ker je Cisco globalna organizacija, bomo vaše osebne podatke morda prenesli Ciscu v Združenih državah Amerike, morebitnim odvisnim družbam podjetja Cisco po svetu ali tretjim osebam in poslovnim partnerjem po svetu, kot je opisano zgoraj. Če uporabljate naša spletna mesta in rešitve ali nam daste kakršne koli osebne podatke, se v obsegu, ki ga dovoljuje zakonodaja, strinjate s prenosom, obdelavo in shranjevanjem teh podatkov zunaj države, v kateri prebivate, kjer so standardi za varstvo podatkov morda drugačni.

Cisco na več načinov varuje in omogoča globalni prenos osebnih podatkov:

 • Potrdilo o varovanju zasebnosti skladno s pravili Skupine za azijsko-pacifiško gospodarsko sodelovanje (APEC)

  Ustrezna ameriška organizacija za potrjevanje je potrdila, da je Ciscov globalni program varovanja zasebnosti skladen s sistemom pravil o varovanju zasebnosti (CBPRs) skupine APEC. CBPRs vzpostavlja okvir za organizacije glede zagotavljanja varstva osebnih podatkov, ki se prenašajo med članicami skupine APEC. Več informacij o okviru varovanja zasebnosti skupine APEC in sistemu CBPRs je na voljo tukaj. Naše potrdilo velja za naše poslovne procese v naših globalnih dejavnostih, v okviru katerih se osebni podatki obdelujejo in prenašajo našim povezanim osebam po vsem svetu/prejemajo od njih. Če si želite ogledati naše potrdilo, obiščite stran za preverjanje, tako da kliknete žig TRUSTe.

  TRUSTe



  TRUSTe



 • Okviri o zasebnostnih ščitih med EU in ZDA ter med Švico in ZDA

  Cisco sodeluje in ima potrdilo o skladnosti z okviri in načeli o zasebnostnih ščitih med EU in ZDA ter med Švico in ZDA, kot jih je ministrstvo ZDA za trgovino opredelilo glede zbiranja, uporabe in hranjenja osebnih podatkov, prenesenih iz Evropske unije (EU) oziroma Švice. Cisco se je zavezal, da bo z vsemi osebnimi podatki, ki jih prejme iz držav članic EU in Švice, ravnal skladno z veljavnimi načeli okvirov o zasebnostnih ščitih med EU in ZDA ter med Švico in ZDA. Ob navzkrižju pogojev te izjave o varovanju zasebnosti in načel zasebnostnega ščita se uporabljajo načela zasebnostnega ščita. Za več informacij o teh okvirih zasebnostnega ščita obiščite spletno mesto o zasebnostnem ščitu ministrstva ZDA za trgovino. Cisco je skladno s tema okviroma zasebnostnega ščita odgovoren za obdelavo osebnih podatkov, ki jih prejme in nato prenese tretji osebi, pri čemer nastopa kot njen zastopnik. Cisco ravna skladno z načeli zasebnostnega ščita za vse nadaljnje prenose osebnih podatkov iz EU in Švice, vključno z določbami o odgovornosti za nadaljnje prenose. Cisco bo morda v nekaterih primerih na zakonito zahtevo javnega organa, vključno z zahtevami glede nacionalne varnosti ali odkrivanja in pregona kaznivih dejanj, moral razkriti osebne podatke. V zvezi z osebnimi podatki, prejetimi ali prenesenimi skladno z okvirom zasebnostnega ščita, nadzor nad Ciscovimi ravnanji izvaja Zvezna komisija ZDA za trgovino.

  TRUSTe
 • Zavezujoča poslovna pravila EU – upravljavec

  Nizozemski, poljski, španski in drugi ustrezni evropski regulatorni organi za zasebnost so potrdili, da Ciscov globalni program in pravilniki o varstvu zasebnosti zagotavljajo zadostna varovala za varstvo zasebnosti, temeljnih pravic in svoboščin posameznikov pri prenosu osebnih podatkov, zaščitenih z evropsko zakonodajo. Ciscova Zavezujoča poslovna pravila – upravljavec (ZPP-U) zagotavljajo, da so za Ciscove prenose evropskih osebnih podatkov po vsem svetu vzpostavljena zadostna varovala.

  Kopija ZPP-U je na voljo tukaj. Več informacij o ZPP je na voljo tukaj.

Če imate odprt pomislek glede zasebnosti, ki se nanaša na osebne podatke, ki jih Cisco obdeluje ali prenaša skladno s sistemom CBPRs in/ali zasebnostnim ščitom, na katerega Cisco ni ustrezno odgovoril, se lahko (brezplačno) obrnete na našega zunanjega izvajalca storitev reševanja sporov s sedežem v ZDA, in sicer tako, da kliknete tukaj. V nekaterih primerih, ki so podrobneje opisani na spletnem mestu o zasebnostnem ščitu, ste lahko upravičeni do sprožitve zavezujoče arbitraže, če so drugi postopki rešitve spora izčrpani.

Vaše pravice do zasebnosti v Kaliforniji

Prebivalci zvezne države Kalifornije imajo na podlagi člena 1798.83 kalifornijskega civilnega zakonika pravico, da od družb, ki poslujejo v Kaliforniji, zahtevajo seznam vseh tretjih oseb, katerim je družba v preteklem letu razkrila osebne podatke za namene neposrednega trženja. Zakonodaja podjetjem daje tudi možnost, da vam v primeru, da imajo pravilnik o zasebnosti, ki ponuja izbiro, da tretjim osebam (na primer oglaševalcem) onemogočite ali omogočite uporabo osebnih podatkov za namene trženja, namesto tega zagotovi podatke o tem, kako uveljaviti možnosti, ki so vam na voljo glede razkritja.

Cisco izpolnjuje pogoje za drugo možnost. Imamo obsežno izjavo o zasebnosti in vam zagotavljamo podrobne informacije o tem, kako tretjim osebam onemogočite ali omogočite uporabo vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja. Zato nam ni treba imeti ali razkriti seznama tretjih oseb, ki so v preteklem letu prejele vaše osebne podatke za namene trženja.

Če bivate v Kaliforniji in zahtevate informacije o tem, kako uveljavljati izbire glede razkritja tretjim osebam, nam zahtevo pošljite po e-pošti.

Stik z nami

Cenimo vaše mnenje. Če imate vprašanja ali pripombe v zvezi s to izjavo o varovanju zasebnosti, se po e-pošti obrnite na našo skupino za varovanje zasebnosti na naslovu privacy@cisco.com.

Posodobitve te izjave o zasebnosti podjetja Cisco

To izjavo o zasebnosti lahko občasno posodobimo. Če izjavo o zasebnosti spremenimo, bomo novo različico objavili tukaj s posodobljenim datumom zadnje spremembe. Strinjate se, da boste občasno obiskali te strani in se seznanili z morebitnimi takimi spremembami. Če izjavo o zasebnosti znatno spremenimo, vas bomo, preden začnejo veljati, morda obvestili tudi drugače, na primer z objavo obvestila na našem spletnem mestu ali tako, da vam pošljemo obvestilo. Z nadaljnjo uporabo našega spletnega mesta po začetku veljavnosti takih sprememb potrjujete, da sprejemate spremembe, se strinjate z njimi in jih boste spoštovali.

Izjava podjetja Cisco o varovanju zasebnosti je bila spremenjena in objavljena 4. maj 2018.

Če si želite ogledati prejšnjo različico izjave o zasebnosti, kliknite tukaj.

Izjava o zasebnosti

Povzetek



Stik z nami

E-pošta: privacy@cisco.com

Pošta: Cisco Systems, Inc.
Pravni oddelek
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 ZDA