Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Samenwerkingstools voor het MKB

De toekomst van werk is extern. Houd uw teams tevredener, productiever en beter verbonden dan ooit tevoren met krachtige samenwerkingstools.

Functies en voordelen

Slimmere, door AI ondersteunde vergaderingen

Met Webex profiteert u van de intelligentie die alleen door AI ondersteunde functies kunnen bieden, zoals uw eigen vergaderassistent voor het maken van notities, inzichten in deelnemers en gezichtsherkenning.

Ontworpen voor u

Webex is ontworpen om met u mee te schalen en te groeien en biedt een volledige set samenwerkingsoplossingen die werken met de tools die u dagelijks gebruikt. Hierdoor kunnen uw teams en u altijd en overal productiever zijn.

Beveiligde samenwerking

Alleen met Webex is er sprake van volledige end-to-end encryptie. Wanneer u met anderen moet samenwerken via video, audio, het delen van schermen of messaging, zorgen wij dat u beschermd bent en blijft.

Samenwerken

Telefoonsystemen

Met VoIP-technologie (Voice-over-IP) betreedt uw telefoonsysteem het moderne tijdperk en kunt u via het internet bellen en worden gebeld.

Vergaderoplossingen

In vergaderruimtes, aan uw bureau of onderweg: ervaar hoogwaardige videoweergave waardoor u face-to-face kunt samenwerken. 

Apparaten en accessoires voor conferencing

Vergroot de kracht van uw vergaderingen met intelligente apparaten voor videoconferencing en accessoires voor vergaderingen voor elke werkstijl en workspace.

Productselectietool voor het MKB

Wij maken het eenvoudiger om de juiste draadloze, netwerk-, samenwerkings- en security producten voor uw bedrijf te vinden. U hoeft alleen enkele korte vragen te beantwoorden.

Versnel uw succes met Cisco Customer Experience

Haal meer uit uw IT-investeringen met next-generation technische ondersteuningsservices. Met ondersteuning van AI en big data helpen onze experts om uw IT-activiteiten soepel te laten verlopen.