Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Inbreuken: gereedheid en respons

Bekijk de webinar

Wat zijn de kosten van een inbreuk?

Gegevens vormen de ruggengraat van uw bedrijf: uw intellectuele eigendom, uw volgende grote doorbraak, uw klantgegevens en uw omzet staan op het spel. Een inbreuk houdt veel meer in dan alleen uitvallende en beschadigde systemen herstellen. Door een sterk beveiligingspostuur te creëren kunt u uw reputatie beschermen.

Naleving van de GDPR

Wanneer in mei 2018 de General Data Protection Regulation (GDPR) [Algemene verordening gegevensbescherming - AVG] van kracht wordt, hebben bedrijven 72 uur de tijd om inbreuken te melden. Als zij dat niet doen, kunnen fikse boetes worden opgelegd.

Detection

 

Organisaties doen er gemiddeld 191 dagen over om een inbreuk te detecteren, en 66 dagen om deze in te perken. (Bron: Ponemon Institute)

De mediane detectietijd van Cisco is 3,5 uur.

Een sterk beveiligingspostuur creëren

Eerstelijns verdedigingslinie

Cisco Umbrella voorkomt dat gebruikers kwaadaardige domeinen bezoeken. Hiermee wordt het risico van een inbreuk verkleind. Implementatie neemt slechts enkele minuten in beslag.

Bescherm uw endpoints

Uw antivirussoftware hebt u niet meer nodig. Detecteer, beperk en herstel geavanceerde bedreigingen zelfs als deze de eerstelijns verdedigingslinie omzeilen. Probeer Cisco Advanced Malware Protection for Endpoints.

Incident Response Services

Als een inbreuk plaatsvindt, kan Cisco Incident Response Services binnen enkele uren op locatie zijn om u te helpen deze te beperken en de hoofdoorzaken ervan te verhelpen.