Onko sinulla tili?

 •   Mukautettu sisältö
 •   Tuotteet ja tuki

Tarvitsetko tilin?

Luo tili
 • Ajankohta:5.4.2018
 • Paikka:Helsinki
 • Kesto: 08:00 – 18:00

Tapahtuma

Your time is now. Sanat kuvaavat vahvasti tämän ajan henkeä. Teknologia kehittyy valtavaa vauhtia ja se koskettaa meidän kaikkien elämää tavoilla, joita emme aina tule edes ajatelleeksi.

Cisco Connect on Suomen johtava IT-alan tapahtuma, joka kokoaa yhteen tuhat it- ja liiketoimintapäättäjää eri puolilta Suomea erilaisista ja eri kokoisista organisaatioista. Mitä kaikkea keinoäly ja robotiikka mahdollistavat meille jo tänään? Missä ja miten me hyödynnämme koneoppimista ja matemaattista mallinnusta? Päivän liiketoimintapuheenvuoroissa tuodaan esille toteutuksia, joissa on hyödynnetty digitalisaation ja muuttuvan maailman mukanaan tuomia mahdollisuuksia. Teknologiapuheenvuoroissa tuomme esille viimeisimmät uutiset verkko-, tietoturva-, konesali- ja tiimityöskentelyn saralta.

Päivän kohokohta on maailman ensimmäisen tunnustetun keinoälykansalaisen Saudi-Arabialaisen Sophian ensiesiintymiseen Pohjoismaissa. Ainutlaatuisen päivän jälkeen sinulla on mahdollisuus verkottua Cocktail-tilaisuudessa sekä tutustua Ciscon ja kumppaniemme uusimpiin innovaatioihin ja laadukkaaseen palvelutarjoomaan näyttelyalueella.

Miksi osallistua

 • Ainutlaatuinen sisältö – Keinoäly, oivaltava verkko, automaatio, robotiikka, datan hyödyntäminen ja analytiikka, tietoturva, sovellukset ja sovellustietoiset ympäristöt sekä paljon muuta. Asiaa ja inspiraatiota sekä liiketoimintaväelle, digitalisaatiotiimille että tietohallinnolle.
 • Näyttelyalue – Laaja kattaus asiakastoteutuksia, demoja ja viimeisimpiä ratkaisuja sekä mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa.
 • Verkostoituminen – Paljon keskustelumahdollisuuksia koko päivän aikana ja erityisesti puheenvuorojen jälkeen olevassa Cocktail-tilaisuudessa.

Paikka ja ajankohta

Messukeskus, Messuaukio 1, Pasila, Helsinki

Sisäänkäynti pohjoisen sisäänkäynnin kautta pysäköintitalon eli Messuparkin puolelta http://messukeskus.com/messukeskus/tulo-ohjeet/

Torstai 5.4.2018

 • Ovet aukeavat klo 8:00
 • Ohjelma alkaa klo 9:00
 • Tapahtuma päättyy klo 18:00

Tapahtuman toteuttaa

Factor Nova Oy: ciscoconnect@factornova.fi

Lisätietoja tapahtumasta

cisco-connect@cisco.com

Seuraa tapahtumaa Twitterissä ja osallistu keskusteluun: #CiscoConnectFI

Ohjelma

8.00

Ovet aukeavat

Aamukahvi, ohjelmaa näyttelyalueella

Kaikille yhteinen ohjelma

9:00

My Journey at Cisco

Toimitusjohtaja Mervi Airaksinen, Cisco Suomi ja Baltia

9:15

How to become an awakening machine?

Sophia, Hanson Robotics Limited, maailman ensimmäinen keinoäly, jolla on kansalaisuus

9:55

AI ja kybertilannetietoisuus sotilas- ja viranomaistyössä

Jouko Vankka, sotatekniikan professori, TkT, dos, Maanpuolustuskorkeakoulu

10:30

Kahvitauko, ohjelmaa näyttelyalueella

Valinnaiset rinnakkaiset ohjelmat

11:15 – 12:15

Infrastructure

11:15 Innovaatiota ja asiakasarvoa oivaltavan verkon päällä
Aki Anttila, Infrastructure Evangelist, Elisa

11:45 Digital Platforms – Fueling Digital Innovations
Ivan Duggan, Director Enterprise Networks (EN) & Infrastructure, Cisco

Collaboration

11:15 Providing best in class collaboration experience at Nokia
Michał Rębelski, Global Head of IT Unified Communications Services, Nokia

11:45 The future of Collaboration Solutions is here today
Timo Jolkin, Head of Collaboration, Cisco Finland & Baltics

Security

11:15 Tietoliikenne ja tietoturva murroksessa energiasektorilla
Antti Nieminen, käytön ryhmäpäällikkö, sähköasemat ja automaatio, Turku Energia

11:45 Cisco approach on cybersecurity
Vanja Svajcer, Outreach Researcher, Cisco Talos

12:15

Lounas, ohjelmaa näyttelyalueella

13:15 – 14:15

Infrastructure

13:15 Case Mehiläinen: “Digitalisaatio ei ole front-end vaan se on tehtävä kokonaan”
Jenni Kiikka, Johtaja, Cygate

13:45 World of Meraki solutions
Ladd Austere, Sales Director, Cisco Meraki

Infrastructure

13:15 Älykäs segmentointi – keskeinen osa tulevaisuuden kybersuojaa
Jan Mickos, Vice President, Cybersecurity, CGI

13:45 Transforming IT
Tjerk Bijlsma, Chief Technology Officer, Data Center, Cisco

Applications

13:15 – Cisco - Google Cloud Partnership – delivering seamless workload mobility between on-prem and public cloud enabling your digital transformation
Ari Lampela, Country Sales Lead, Google and Taneli Leppä, Customer Engineering Lead, CISSP, Google

13:45 The Essentials of Application Performance Management and Application Analytics in the Digital Enterprise
Erwan Paccard, Director of Technology Strategy,
AppDynamics, Cisco

14:15

Kahvitauko, ohjelmaa näyttelyalueella

Kaikille yhteinen ohjelma

15:00

Matkalla parhaaksi vaihtokentäksi - ja miten digitaalisuus liittyy siihen

Eero Knuutila, Head of Partnering and Services, Finavia

15:30

Hyvästi pilipalisaatio

Pekka Sivonen, Digijohtaja, Business Finland

16:15

Päätöspuheenvuoro

Mervi Airaksinen, toimitusjohtaja, Cisco Suomi ja Baltia

16:30

Cocktails, ohjelmaa näyttelyalueella

18:00

Tapahtuma päättyy

Kumppanit

Pääyhteistyökumppanit

Atea

Atea

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on yhteensä noin 6800 työntekijää 89 paikkakunnalla. Suomessa olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on 350 ammattilaista rakentamassa Suomea tietotekniikalla.

 

CGI

CGI

CGI tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Infrastruktuuripalvelumme koostuvat loppukäyttäjäpalveluista-, konesali- ja informaatiologistiikan palvelukokonaisuuksista ja ratkaisuista. Nämä yhdistettynä kattaviin konsultointipalveluihin mahdollistavat asiakkaan ICT-ympäristön kartoittamisen, kehittämisen ja modernisoinnin. Lisätietoja cgi.fi.

 

Elisa

Elisa

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Viro. Elisalla on yli 6,2 miljoonaa kuluttajien, yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden liittymää. Tarjoamme ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan digitalisoimiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtajana Elisa on edelläkävijä myös uusien verkkoteknologioiden ja -innovaatioiden, kuten 5G:n, kehittämisessä. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 190 000. Liikevaihto vuonna 2017 oli 1,79 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 700.

 

Elisa

Fujitsu

Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 155 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita 100 maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n mahdollisuuksia muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Suomen-Fujitsun palveluksessa työskentelee 2150 ihmistä.

 

Insoft Services

Insoft Services

Olemme ylpeitä asemastamme Cisco Learning Specialized Partner -koulutuskumppanina. Tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme Ciscon virallisen koulutusohjelman kurssit. Toimitte sitten missä hyvänsä tietotekniikan tehtävässä, meillä on tarjota teille räätälöity koulutusratkaisu, jonka avulla voitte kehittää osaamistasi ja tulla aina vain arvokkaammaksi osaksi tiimiäsi. Olemme yksi harvoista Cisco Business Learning Partner -koulutuskumppaneista, mikä tarjoaa meille vielä lisää välineitä asiakkaidemme organisaatioiden kehittämiseen. Voimme tuottaa myynnin ja myynnin tuen koulutuksia Cisco Approved Offeringina.

 

Praecom

Praecom

Praecom tarjoaa laadukkaat ja helppokäyttöiset palvelut sekä laitteet organisaatioiden visuaalisen kommunikaation tarpeisiin. Olemme osaava, ketterä ja aidosti asiakkaidemme etua ajatteleva yhteistyökumppani. Tehtävämme on helpottaa henkilöstön työntekoa, tuoda vaihtoehtoja työtapoihin ja lisätä työviihtyvyyttä. Neuvottelutilakonseptimme pitää sisällään kaiken mitä erilaisissa neuvotteluissa tarvitaan, nopeasti reagoivaa tukipalvelua unohtamatta. Tulevaisuuden lupauksemme - 100% onnistunut kokous.

 

Cygate

Telia Finland

Telia on uuden sukupolven kansainvälinen ja paikallisesti vahva operaattori. Autamme luomaan uudenlaisia yhteyksiä ja haluamme helpottaa sinun, yrityksesi ja yhteisösi arkea. Pitkä historiamme Suomessa alkaa jo vuodesta 1855. Sijoitamme joka vuosi suomalaisiin yhteyksiin noin 200 miljoonaa euroa, tarjoamme töitä noin 3100 ihmiselle ja työllistämme välillisesti tuhansia muita. Vuoden 2017 lopussa noin 4,2 miljoonaa liittymäasiakasta oli valinnut meidät operaattorikseen. Olemme osa kansainvälistä Telia Companya, joka toimii 13 maassa Norjasta Turkkiin. Maailmanlaajuisten yhteyksien ansiosta tarjoamme sinulle parhaat palvelut missä ikinä liikutkin.

Cygate

Tarjoamme asiakkaillemme uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen. Olemme saavuttaneet alan kärkiaseman parhaiden asiantuntijoiden, johtavien kumppaneiden ja yli 25 vuoden kokemuksen ansiosta. Tule tutustumaan osastoomme!

Muut tärkeät kumppanit

Alnet blc CenturyLink Dustin Elkome Enfo Mintly Signal Partners TechData Tieto Veeam

Puhujat

Mervi Airaksinen

Mervi Airaksinen, toimitusjohtaja, Cisco Suomi ja Baltia

Mervi Airaksinen on kerryttänyt vahvaa osaamista tiimien, organisaatioiden ja liiketoimintamallien muutosten johtamisesta. Ciscolla hän keskittyy erityisesti kumppaniverkostojen ja asiakkuuksien kehittämiseen.

Ennen siirtymistään Ciscolle Mervi Airaksinen toimi viisi vuotta ALSO Finlandin toimitusjohtajana. Ennen ALSOa hän toimi Elisalla eri palvelujen kehittämisen tehtävissä, ja yhdistää nyt liiketoiminta- ja teknologiaosaamistaan Ciscolla.

https://www.linkedin.com/in/merviairaksinen/

 

Ladd Austere

Ladd Austere, Director of Field Sales for Cisco Meraki Europe

He joined Meraki in 2011 when it was a start-up based in Northern California. In 2013 Meraki was acquired by Cisco and since then Ladd has helped ramp up Cisco Meraki in the Western US, Australia and Europe. Cisco Meraki is often referred to as Cisco’s Cloud Networking Group and is one of Cisco’s fastest growing business units.

https://www.linkedin.com/in/laddaustere/

 

Tjerk Bijlsma

Tjerk Bijlsma, Technology Officer, Data Center EMEAR, Cisco

As Technology Officer of Cisco’s EMEAR Data Center team, Tjerk is focused on evangelizing the Cisco DC vision, strategy and technology to executives, architects and engineers. Tjerk also represent Cisco at public events speaking where he shares Cisco’s vision for the data center future.

A part of Tjerk’s focus is incubating new emerging DC technologies into Cisco and preparing them for public launch. Recent examples of these include Cisco ACI (Application Centric Infrastructure) in 2013, Cisco HyperFlex and Cisco Tetration in 2016 and AzureStack in 2017 and Cisco Network Assuance in 2018.

@tbijlsma
https://nl.linkedin.com/in/tjerkbijlsma

 

Ivan Duggan

Ivan Duggan, Director Enterprise Networks, Europe, Middle East, Africa & Russia, Cisco

Ivan has overall responsibility for ‘go to market’ of Cisco’s routing, switching and wireless portfolio’s in EMEAR, a portfolio that represents around 50% of Cisco’s product revenues in the region. With a key focus on enhancing customer’s digitisation evolution, productivity, profitability and lower costs through better use of Intelligent & Intuitive Networks.

With more than 29 years’ experience in the data communications industry, Ivan joined Cisco in 1999, has a diverse background of both domestic and international sales experience, holding various leadership positions in Cisco Ireland and EMEAR. In these roles Ivan was responsible for building strategic sales strategies and also served as a key spokesperson to influence the media and government on the importance of technology to drive innovation and economic growth. He also led the Architecture and Solutions team in EMEAR, where he was responsible for delivering Customer & Partner success through Architectural & solutions IT relevancy.

https://www.linkedin.com/in/ivan-duggan-7800031/

 

Sami Honkonen

Sami Honkonen, CEO of Tomorrow Labs, Podcast host, Speaker, Blogger, Metal vocalist, Moderator of the Day

Sami Honkonen is the CEO of Tomorrow Labs. Tomorrow Labs builds digital products using blockchain and artificial intelligence. One of their biggest products is a trading platform for the residential real estate market using blockchain technology. They’ve built it together with banks and government officials.

Sami is also the host of Boss Level, a podcast that studies people and organizations that are breaking existing management and leadership paradigms. Guests of the podcast include Nobel laureate Bengt Holmström, US four-star general Stanley McChrystal, Spotify’s VP of Operations Simon Marcus, and many others.

http://www.samihonkonen.com/

 

Eero Knuutila

Eero Knuutila, Head of Partnering and Services at Finavia

Eero Knuutila vastaa Finavian digitaalisista palveluista ja kumppanuuksista. Finavia operoi lähes kaikkia Suomen kaupallisia lentokenttiä mukaan lukien Helsinki-Vantaan lentoasemaa, joka on merkittävä eurooppalainen hub ja johtava vaihtoasema Aasian ja Euroopan välisessä liikenteessä. Ennen siirtymistään Finavialle vuonna 2014 Eero työskenteli yli kymmenen vuotta ICT-alalla erilaisissa myynnin ja kehittämisen tehtävissä sekä start-up- että monikansallisissa organisaatioissa. Eero on tuotantotalouden diplomi-insinööri Aalto yliopistosta.

https://www.linkedin.com/in/eero-knuutila-97994/

 

Erwan Paccard

Erwan Paccard, Director of Technology Strategy, AppDynamics, Cisco

Erwan Paccard is the Director of Technology Strategy for Application Performance Management (APM) and Business iQ at AppDynamics. Erwan knows the APM market well with over 5 years year in the space across various companies. Earlier in Erwan’s career, he worked at IBM and ILOG developing and architecting a range of their products.

 

Michał Rębelski

Michał Rębelski, Head of IT Unified Communication services in Nokia

15 years of experience gained while working for enterprise companies in telecommunications/IT and financial sector. Leading IT Unified Communication and Collaboration domain in Nokia for 115 000 employees. Passionate about communication, virtual collaboration and technology to strengthen the human abilities.

https://www.linkedin.com/in/michalrebelski/

 

Pekka Sivonen

Pekka Sivonen, Director, Digitalization Tekes

Pekka Sivonen on suunnannäyttäjä ja vastuullinen visionääri. Hänellä on 20 vuoden kokemus mobiilisovelluksista ja 35 vuoden kokemus yrittäjyydestä. Hän perusti Digian, joka on nykyisin pörssinoteerattu tuhannen työntekijän organisaatio. Pekka Sivonen mentoroi ja coachaa uusia ja aloittavia start-up-organisaatioita. Tekesin Digitaalisuus-alueen johtajana Pekka Sivosen tehtäviin kuuluu digitalisoitumisen myötä syntyvien tulevaisuuden suuntien ja liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen.

https://mydata2017.org/speaker/pekka-sivonen/

 

Sophia

Sophia, human-kind, learning robot, citizen of Saudi-Arabia, Hanson Robotics Limited

Sophia is Hanson Robotics’ most advanced and celebrated robot endowed with remarkable expressiveness, aesthetics and interactivity. She can simulate a full range of facial expressions, track and recognize faces, look people in the eye, and hold natural conversations with them.

http://sophiabot.com/

 

Jouko Vankka

Jouko Vankka, sotatekniikan professori, TkT, dos, Maanpuolustuskorkeakoulu

Jouko Vankka on ollut tutkijana Puolustusvoimissa ja Teknillisessä Korkeakoulussa, ja sotatekniikan professorina vuodesta 2012 lähtien. Hän on julkaissut yli 100 tieteellistä julkaisua, kolme patenttia ja kuusi kirjaa. Professori Vankan johdolla Maanpuolustuskorkeakoulun sotatekniikan laitoksen tutkimusryhmä on rakentanut koneoppimisen (erityisesti kieliteknologia), johtamisjärjestelmien ja tilannetietoisuuden osaamista:

https://journal.fi/ta/article/view/67729

ACI- The Self-Driving Network -koulutus

Insoft Services

Kesto: 2 tuntia

Kuinka rakennetaan tulevaisuuden datakeskus? Asiakasreferenssi: Helsinki, Pitäjänmäki, Datakeskus
Tommi Mattila, Head of Business Line Networking & Communications, Enterprise, Telia

ACI on Ciscon sovelluskeskeisen verkkorakenteen (Application Centric Infrastructure) SDN-ratkaisu, joka on mukana yhteiskuntamme digitaalisen muutoksen avaintekijänä. ACI on suunnanmuuttaja mahdollistaen yhteiskunnan digitalisoitumisen. Datakeskuksien verkkoresursseja pystytään nyt hyödyntämään paremmin tarpeiden mukaan. The Controller APIC on vastuussa itseohjautuvasta ja – korjaavasta verkosta. Verkkoinsinöörit voivat keskittää työnsä nyt muihin yritykselle tärkeisiin tehtäviin.

 • Käsitys datakeskuksien tämänpäiväisistä vaatimuksista
 • Käsitys orkestroinnin merkityksestä
 • ACI:n tutustuminen
 • Mitä tarkoittaa ACI Health Scores
 • ACI- objektimalli
 • ACI:n ohjelmointi REST API:n kanssa
 • Virtualisointitekniikoiden integrointi ACI:n kanssa
 • Ulkoisen verkkorakenneyhteyden konfigurointi
 • Datacenter Interconnect (DCI)
 • Migration Strategies
 • Ohjelmoitavuus

Sisältää etälabrademon: Exploring an  Application Use Case/Walkthrough/Automation englanniksi

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus hyödyntää minitarjontaamme Cisco Connect 2018 Helsinki –tapahtumassa. Tartu mahdollisuuteen ja varmista paikkasi heti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Rekisteröidy heti (also program in English): https://www.insoftservices.fi/training-cisco-aci-solution/

Kouluttaja: Prof. Laurent Metzger, 3x CCIE ja CCDE
Koulutuskieli: Englanti
Päivämäärä: 5.4.2018
Klo: 11:15 – 14:15 (lounas klo 12:15 – 13:15)

Ilmoittautuminen